Bug / Oyun hatasi Kargo Kutusu Toplama Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ŧ®_GID£®LI_LΛZΣΓLΞΓ tarafından 6 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. "Dünya Bayrağı Altında" Görevini yapıyordum. Düşman gemilerden 30 tane kargo kutusu çalın diyor ama kutuları toplayamıyorum. İçerik zaten toplanıyor deyip duruyor.
    Turuncu kargo kutularını toplayabiliyorum ama maviler toplanmıyor. Nasıl bitireceğim bu görevi?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Mavi kargo kutuları toplarsanız eksi şeref yazar. Eğer petinizle toplamaya çalışıyorsanız büyük ihtimalle bu sebepten ötürü toplamıyor olabilir veya ambarınız doludur. Toplanıyorsa turuncuları toplayın mavilere bulaşmayın.:)

İyi forumlar.

3. -Star-

-Star- User

Düşman kutuları mavi gözükmüyor diye biliyorum.Bir ihtimal yaratıktan ganimet kutusu düşmüştür size kargo kutusu gibi gözüküyordur,bir diğer ihtimal ise ambarınız doludur.Eğer ambarınız boşken her tıkladığınız kutuda bu hatayı alıyorsan destek ekibiyle iletişime geç derim dostum.

4. IamBorg

IamBorg User

bu ara özellikle şirketlerin x-3 maplerinde inanılmaz bot kullanımı var. Kendi kestiğim devonun çöpünü kamujlaj olmuş başka biri yada onun peti toplamakta ve şaşırıyorum hiç mi bu botlara karşı önlem alınmıyor. Adminin biri gidip mesela us2 serverinin 3-3 haritasına gitsin adamlar sabahtan akşama devo mordon vs. kesiyor hep aynı düzen, ritim içindeler düşman gelince kapıya gidiyor 15 20 saniye sonra geri kesmeye devam ediyor

5. Modum dediğiniz eksi şeref olayı sadece kendi şirketinizdekileri çalarsanız olur. Benim görevim düşmanın kestiği yaratıklardan kargo çalmam gerek.
    5-2 haritasına gittim en uygun orası diye. Kestiklerinde hemen çöplerin üzerine gidiyorum ama toplayamıyorum. Sonra mavi etki kayboluyor o zaman toplayabiliyorum.

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Şu yüzden olabilir, diğer oyuncunun kestiği yaratığın kutusunu ilk kendi alabilmesi içindir. Kutuyu almadığı zaman sarıya dönüp herkes alabiliyor.

Keyifli forumlar.

7. Ama o zamanda göreve saymamış oluyor. Nasıl bitireceğim?

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kutu maviden sarıya döndüğü zaman toplayabildiğinizi söylediniz.

İyi forumlar.

9. Evet öyle söyledim ama mavi iken toplamam lazım, o zaman göreve işlemiş oluyor.

10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sorunu anladım. Ben gemimle deneyim birde çözüm bulabilirsem sizinle paylaşacağım. Eğer olmaz ise konuyu bildireceğim.

İyi forumlar.

11. Bekliyorum modum :)

12. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bayağı bir denedim evirdim çevirdim olmadı.:) Bu durumu merkeze ileteceğiz görevi yapmaya engel bir durum çünkü.

Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Kasım 2018
  13. Ben teşekkür ederim modum ilgilendiğiniz için :)

VALEYARD bunu beğendi.