Kargo Protokolü Yardım ACİLLLL!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 29 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Benim gemim şuan leonov benim ambar kargo genişleticisi 3 ile 2000 oluyor ben kargo protokolü almak istiyorum ama kargo protokolünü almam için petimmi olması lazım yoksa gemiyede koyabilirmiyim acil cevap verirseniz sevinirim verdiğiniz cevaplar için şimdiden TEŞEKKÜRLER

2. şimdi bak petinin olması lazım petini işe yarar protokolleri ve gereçleri almak için ise 8 lvl yapman lazım 8 lvl yapmak için bol bol tp alman lazım 7-8 m ye yakın tecrübe puanı lazım pğete anlıcagın uriğ çekmeden bazı şeyler olmuyor artık önceden droit kassat yapıyorduk .D 1 ayda full leonov yaptıgımı hatırlarım :(

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

yani kargo protokolünü almam için petimmi olması gerekiyo ??

4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Gemiye koyamassin sadece pete :)
    Peti alinca bidaha gel protokolden daha yararli şeyleri alirsin :) :)

5. evet ama petin yakıtıydı slotuydu derken 300 500 bini buluyor 1 ayda hiç girişme :)

6. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

e ben şimdi gemimin ambarını genişletmek için başka neler yapabilirim??

7. aynen öle pete kargo alıcagına al kamikaze 2 x3 x4 haritalarında kamikaze patlat 1 gecede 3k uri sadece cubikonda kami patlatarak kasıyorum :)

Jameika-TR bunu beğendi.
  8. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

bende pet yok şuan ama kargo protokolünü almadanda başka bir şekilde ambarımı genişletemezmiyim

9. Jameika-TR

Jameika-TR User

Ambar genisletici dicem zaten almissindir ek olarak vip yapabilirsin

10. dostum hiç birşey yapamssın o konuda he şöyle yaparsan 1000 kargosu var leonun vip 500 veriyor 2 katıda ambar alırsın 3000 argedede ambarcı diye bişey var ona 5 tane veririsin ambarın büyür

11. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

ambar genişleticisi aldım zaten 2000 oldu ambar genişleticisiyle vipte ilerleyen zamanlarda almayı planlıyorum neyse idare etcem artık 2000lik ambarla :cool::cool::cool::cool: ama az daha geliştimmi alcam kesin vip :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: cevap yazdığınız için teşekkür ederim

12. Jameika-TR

Jameika-TR User

Rirca ederim ne demek.
    Illede kargo dersen kesinlikle önermem ama arge yapabilirsin

13. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

arge ama şimdilik erken benim için sona bırakıcam

14. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bencede neyse sana kolay gelsin umarım kısa sürede gelişirsin :)

15. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

sağol senin şirket ne bide sunucu ne aynıysa beraber kasılırız :)

16. Jameika-TR

Jameika-TR User

Tr2 deysen seve seve bende pek iyi değilim ama :)

17. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

hadi beee :(:(:(:(:eek::eek::eek::eek: ben tr4 eicim

18. Jameika-TR

Jameika-TR User

Neyse konu dışına çıkmayalım Arkadaş arama yerine bi ura istersen tr4ten birileri var buralarda :)

19. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

aynen haklısın tekrardan saol cevap yazdığın için

Jameika-TR bunu beğendi.
  20. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorun çözüme kavuştuğundan konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.