Öneri Karışık klanlar

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve -=TorukMakto=- tarafından 3 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her şirketten oyuncu alımlarının bitirilmesi gerek. Bu şekilde karışık olunca oyundaki herkes düşman oluyor. Başka bir şirketin klanına girmek isteyenler şirket değiştirsin, bu böyle devam edemez.

GodzillaBG ve Hysteria bunu beğendi.
  2. Hysteria

Hysteria User

Katılıyorum +1

-=TorukMakto=- bunu beğendi.
  3. Bakmazlar

4. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Daha önce birkaç kez aynı konu üzerine anketler ve güncelleme konuları açıldı indeks sayfasında da benzer konuları bulabilirsiniz, fakat bugüne kadar herhangi bir değişikliğe gidilmedi bundan sonra da gidilir mi bilemiyorum.

İyi forumlar.

5. Bu şekilde olunca tüm oyuncular birbirinin düşmanı oluyor ve tüm klanlar savaş halinde oluyor. Bir an önce değişikliğe gidilmesi oyunun geleceği açısından önem arz etmektedir. Konu kilitlenebilir.

6. NONRING

NONRING User

ben de katılıyorum şirket savaşıysa yalnızca şirketini belirlediğin franksiyonda bulunmalısın. Klan penceresinden şirket seçilirse tüm üyelerin şirketten olması lazım senelerdir süren bir saçmalık umarım gelecekte klan savaşları şirketler arasında olur.

7. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

ben de eskiden katılırdım ama taktiksel ve oyunun doğası anlamında gerekli diye düşünüyorum. Zaten gerekli olmasa, bu durum gerçekleşmezdi. Nerede gerekli? Hemen yazayım. Mesela şu anki etkinlikte bazı gemiler AFK kalıp, PETine x-2 haritasında NPC kestirtiyor, daha sonra gelip luminiumları topluyor. ( Gayet yasal ) ama gel gör ki kendi şirketinden sıkıntılı bir bebe gelip, mayın bırakarak PETinizi patlatıyor. Şimdi x-2 haritasındasınız, bu adama uyarı atışı da yapamazsınız. O zaman çözüm nedir? Ta-taaaa, dış şirketten biri gelecek ve bunu kesecek. Demekki saatlerce birini bekleyecez ki (!) bu problemli arkadaşı kessin. Ne kadar makul değil mi?
    Bunu diğer haritalara da uyarlayabiliriz. Mesele 4-5te uber keseceğim, adam gelip gelip mayın koyuyor. E ben adamı (!) kessem eksi şeref yiyecem, o zaman formül basit: Dış şirketten birini çağır ve kessin bu sıkıntılı bebeyi. :D

8. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Talebiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş