''Karnaval etkinliği ve yeni tasarımları''

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -=[...DISTURBED...]=- tarafından 14 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle iyi akşamlar iyi forumlar.
    tasarımların sadece renk değiştirmesi ne kadar önemli? bu tutum neden bu kadar üsteleniyor her etkinlikte ? ve dikkatli bir oyuncu şunu çözmüştür oyunda son 6 7 aydır diroit tasarımları renkleri üzerinde bir çalışma var ?
    sormadan edemiyorum bu tasarımları sadece renklendirip büyük bir reklam yaparak sunan admin ne içiyor ? bende istiyorum.
    ve r-310 roketinin her kutuya katılması ne kadar etkili ?
    r-310 yeni başlayanlar için ise sizce elit roketmi r-310mu daha işlerine yarar ?
    diğer sorum tasarımlarda renk fantazisi yapmayı ne zaman bırakıp ciddi şeyler yapacaklar ?
    ve forumdaki arkadaşlara tek sorum renkli tasarımların neresi sizi cezbediyor ?
    kırmızı olmasımı yeşil olmasımı yoksa turuncu olmasımı ?
    dipnot:bu yapılan çalışmalar ne kadar iyi görünsede oyuna ciddi zararları olmaktadır eminim bu şekilde mantıklı düşünen oyuncular vardır.
    teşekkürler.

Son düzenlenen: 15 Şubat 2016
    ALASKALI bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Öncelikle Türkiye saati ile 01:54/5 civarında akşam değil gecedir. :)

Bazı oyuncular için önemli olmayabilir fakat bazı oyuncular için önemli olabiliyor. Hep aynı görseller bazı oyuncuları bir yerden sonra sıkabiliyor. Farklı şeyler olsun görsellik olsun arayışına girebiliyorlar. Bu nedenle özellikle son yapılan değişiklik ile hem görsel droid tasarımı hem özelliği olan aynı anda kullanılabiliyor.

Kutu içeriklerini neye göre belirliyorlar bilemiyoruz fakat bazı etkinliklerde içerikler iyi olabiliyor.

Renk fantazisini bırakıp daha ciddi derken mesela ne gibi ?

Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

3. ben öncelikle teşekkür ediyorum güzel bir şekilde karşılayıp bu konuda fikirlerimi sunmama olanak sağladığınız için.
    sadece renkler üzerinde çalışmalar yapılmamalı diye düşünüyorum,özellik demişsiniz fakat özellikli diroitler toplamda kaç tane var desem sayılı herkül,havoç,ve son aylarda gelen 1 tane daha vardı ismini unuttum zaten onu kullanmıyoruz eminim hiçbir oyuncuda kullanmaz bu oyunu profesyonel oynayan. kalan 2 özellikli diroit tasarımlarıda çıkalı yıllar oldu .
    içerik olarak her seferinde r-310 katılması şu açıdan kızıyorum yeni bir etkinlik demek eskisinden bağımsız olmalı vede içerik olsun herşeyiyle yeni bir içerik eklenmeli oyuncuları şaşırtmalısınız bu şekilde oyuncuları cezbedemiyorsunuz.ve biz etkinlik gelince tepki veremiyoruz düşünün siz olsanız hep aynı şeyleri yaşasanız bir zamandan sonra tepki vermemeye başlarsınız dimi bu böyledir işte.
    benim söylediklerimi darkorbit ciddiye alsa bu oyuna kazandıracakları çok oyuncu var emekleri yetersiz geliyor .elindeki oyuncuları kaybediyor darkorbit çok ciddi yönlere gitmektedir bu tür şeyler bence öyle yanlışsam düzeltsin biri.inancınız olsun oyunculuğu bırakıp admin olasım geliyor bu etkinlikleri görünce okdrki farkedilir derede.eğer ben bunu hissetmişsem benim gibi ciddi oyuncuların görüşleri alınmalı ve ona göre düzenlemeler yapılmalıdır.ben katkımın olacağını adım gibi biliyorum tek başıma gelmedim bu noktaya benim gibi düşünen birçok kişi var onlarıda yansıtıyorum buraya.

4. kronos bitti verdiği tek bir tasarım kaldı 9 adet.devamını yapmayacağım satışıda mümkün değil haliyle uriylede almaya değmez ekipmanda kuru kalabalık olarak yerini aldı..maksat 10 kronos nasıl olsa kimse yapmaz enazından bikaç tane yaptırsak gerisinide uriyle alırlar uri harcamış olurlar..nediyeyim ne koparırsak kardır mantığı nereye kadar gider bilemem..
    15.02.2016 - 01:46[​IMG]
    15.02.2016 - 01:45[​IMG]
    15.02.2016 - 01:44[​IMG]
    15.02.2016 - 01:44[​IMG]
    15.02.2016 - 01:44[​IMG]Evil You türünden bir uzaylı gemisi imha ettin.
    15.02.2016 - 01:44[​IMG]Alınan nesne: Red Enigma

5. Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Kronos kaç tane tasarım verecek belli değildi sen bu konuyu aydınlattın.

Zaten tasarımlar berbat birde 10 kronos istiyorlar buda ayrı bir berbat. Kısaca oyun çıkmaza gidiyor onu anladık :)

6. rica ederim ben kendimi yakar meşale yaparım yeterki siz aydınlanın..bu arada hatırlatayım katlayıcı avantajla 2 adet veriyor birde pete 12 kurtarma takıp pete toplatacağım sonucu yazarım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.