Karnaval Etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 12 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu almanlar ne diyor? Şansa mı verilecek yoksa ben mi yanlış anlıyorum?o_O

1 Kronos yapıp kaç tane droit tasarımı alacaz kesin bir cevap verecek yok mu?

Ayrıca yazım hatası var "duruncu" değil kırmızı droit tasarımı verilecek.

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Kopyanız için size mutlaka turuncu tasarım çıkacak, ve ayrıca kırmızı tasarım içinde son npc den bir kutu düşecek buda olasılıkla değil kesin düşecek mağnasında bu kutudan da kırmızı tasarım çıkacak.

Şans kelimesi sadece tasarımları tamamlamanız için kullanılmıştır. Benim anladığım bu :)

İyi Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

saturn ciktiktan sonra kronos yapmak gereksiz oldu ,kronosu cazip etmisler simdi :D keske bekleseymisim 6 turda bulmustum saturn oysa:D

4. her kapıda tasarım vermesi kesin olsa bile 10 kapımı yapılacak yani bir kronos için kaç kapı lazım hadi iki kat cıktı diyelim yinede hakikaten baya zor olur..dersenizki zahmetsiz rahmet olmaz herşeyin bir bedeli var amenna bu zahmete girermiyim emin değilim..yinede yapacak olanlara kolaylıklar dilerim..birde anladığım kadarıyla özellik yok sadece görüntüden ibaretler doğrumu anlamışım.

5. Modum son gelenle kopya (evil you) aynı değil mi zaten :D

Bana kesin cevaplar lazım 1 kapıda kaç tane kırmızı tasarım verilecek 1 taneyse boşa yapmayım gider havoc görevini açmaya çalışırım kapı boşa gitmesin. Hep bu almanlar net bir cevap verse ölürler.

Ek: Konu düzenlenmiş modum sadece kırmızı olanı veriyor.

6. SORRYAGA

SORRYAGA User

Eğer tek tasarım veriliyorsa etkinliğin genele hitap etmesi için etkinlik boyunca kronos x3 olacak ki millet uğraşsın yoksa herkes ubaya koşacak gibi görünüyor...

7. İsterse x99999999999... versinler 10 kronosu kim yapar? 80 kapı yapılır ve en az 10m uri gider bunu anca admin gemisiyle yaparsın :D

8. Aliens

Aliens User

Çok saçma düşünülmüş. Terör tüneli gibi bir kapı vasıtası ile verilebilirdi. Zorlayıcı olurdu ama sonundaki NPC verirdi. Kronos aşırı saçma bir seçim.

9. Sende şans bol yaparsın bi kronos :)

10. Aliens

Aliens User

Zaten kronosum var. Ötekide 2 lambda kaldı ki lambdamda hazır. Ama genel olarak saçma bir seçim olmuş.

11. Artık böyle paymente gidiyoz alışman gerekiyor :)

12. Aliens

Aliens User

Benim için aşırı sorun teşkil etmiyor. Nasıl olsa her şeyimi tamamlamışım.

13. SORRYAGA

SORRYAGA User

Gemiyi fulleyip seneye ubada alırsın boşver zaten görüntü amaçlı birçok tasarım var...

14. Kronos 10lu verirse bende hazırda var.

15. SORRYAGA

SORRYAGA User

İşte olay o kimse birşey bilmiyor kronos hakkında.Şu konu bir netlik kazansa da herkes rahat etse:D

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

1 kronosa 10 diroit mumkun degil vermez.1 e 1 dir.belki 2 ye cikarirlarmi ki israr etsek:D

17. 1e 10 vermezlerse 10 kronosuda adminler yapar anca. Havoc bile bu kadar zor değil.

18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

oyle 1 e 10 olsa birkac kez kronos gunu yapilcak denmezdi ama ,bana oyle geliyor bu yuzden.

19. SORRYAGA

SORRYAGA User

Açıkçası tek seferde 10 tasarım verecekleri bana da pek mantıklı gelmiyor.En iyisi birkaç gün daha bekleyip neler olacağını görmek...

20. Kronos ha deyince açılmıyor zeta, epsilon, kappa gibi tek kapıda açılmıyor ki kısa sürede kronos açalım.

Ek: x5 bile olsa her kapıdan 1er tane olur ve +1m uri eder.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.