Karnaval Etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 12 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

belki % 50 gg indirimi bol kronos x2 ile imkan tanirlar.

2. Bu oyunda o kadar cömert bir şey olabilir mi düşünülür ama uri çekimleri bol olacaktır yine gösteripte vermeme durumu olmasında. (Kuiper vakası - Katlayıcı tuzağı)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yani dogru aslinda gg indirimi hazir gg olanlara da etki degil yine uri cekip acmak gerek indirimde olsa,kutularda gg bol olcak diye de denmedi yaparlarmi dersiniz boll gg kutulari :D amma teori yaptik :D ( kurucu bizi izliosa guluyomudur :D )

4. Ben hayatımda ilk kez oyuna para verdim ve katlayıcı çekmiştim ondada herkesi kandırdılar para tuzağıydı. Benden para koparmak imkansızdı o kadar etkilediler.

Etkinlik yapıyorlar detaylar yok, sattıkları ürünün detayları yok. Gidip pc alacan adam rami var ekran kartı var alırsan al mı diyor detayını söylüyor.

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bence o ayri bir olaydi biraz nasil desem adamlar resmen somurdu uyumadilar 24 saat:D hatta dusman geliyodu haritaya ,gg askina skmıyordu bile:D baktilar olcak gibi degil kistilar mecburen.olan sana bana biz gibilere oldu :D ama detaylar konusunda haklisin.modlari suclamam imkanlar dahilinde harekett ettikleri kesin,ancak neden en gec bizim forumda duuyuruluyorda diger en yada alman neden once yayin ediliyor bu da tuhaf yani.

6. Bu etkinliğin S.S.S almanyayla aynı anda yayınlandı. Onlarda da detay yok bizde de ne yapmaya çalışıyor bu almanlar çözmek zor değil.

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bunun icin demedim zaman zaman bazlariniz o forumlardan ceviri yapiyorsunuz ya onceden onnu kastediyorum.

8. İngiliz forumundaki biri sanırım BP çalışanı oradan sızdırıp veya izin alıp paylaşıyordur bizde öylesi yok ki paylaşsın.

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

beyin firtinasi olduk :D ama cozum yok .en iyi cozum beklemek kaldi :D

10. Merhaba ,

Etkinlik ile ilgili elimizdeki bütün bilgiler Buradaki konudadır. Bunların dışında pratik olarak uygulamalı deneyimlerimiz maalesef yoktur.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. Adminim testte etkinlik geçerli mi bi giripte bilgi sızdırsanız :)

12. Merhaba ,

Test aktif değil ki var mı bir şeyler diye girip bakayım. :)

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tek umudumuz sizsiniz modum :D

14. Merhaba ,

Kişiye özel test server'ını açmıyorlar. :) Ancak açık olduğu zamana denk geleceğiz ve ayrıca etkinliğin test ediliyor olması lazım. :D

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. bi etkinlikteki avantaj kutularını bekleyelim isterseniz.belli mi olur neler çıkacağı.geçmiş etkinliklerde kronos parçası çıkmıştı bana epeyce.

16. Admin gemisiyle her zaman teste girilmiyor mu?

17. Merhaba ,

Admin gemisi ile her istendiği zaman test server'ına girilemiyor. Çünkü sürekli olarak açık değil.

İyi forumlar.

18. Kronos hakkında bilgi yok mu daha? Deneyip mi görecez?

19. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Şu anda elimizde olan bilgiler bunlar ama yarın gece veya gündüz vakti admin gemisinde kronos denemeleri yapılarak sizlere kesin durum belirtilebilir.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. Modum siz deneyin bana söylemeniz yeterli :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.