Öneri Karne Gününe Özel Uridium hediyesi :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheGameR159 tarafından 12 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konu başlığından da anlaşılacağı üzerine diyecem de anlaşılmıyor :) Şimdi konu basit hani karnelerin üzerinde Karne ortalamamız yazar ya,işte onun 10 katı uridium hesabımıza gelsin.Şöyle ki forumda karneler gününe özel bir sayfa olacak ve oraya karne ortalamamızın fotoğrafını atacağız ve onun 10 katı uridium gelecek. 10 katı çokmuş gibi görünüyor ama değil karne ortalamamız 100 olsa 100.10=1000 uridium :)

2. .DD ahahaha abicim o zaman büte kalmadan geçtiğim her dersin kat sayısına kdar uridium versinler bana :))))

3. sırf 1000 uridium için bu kadar çabaya deymez gerçi benim ortalama 60 keşke ilköğretim olsaydık :D

4. Karnesi zayıf olanlar ne olacak ?

Takdir teşekkür alıpda birde oyundan primcilik yapmayın ya Allah aşkına.

-1

5. Liseye gidip üstüne darkorbit oynayan birinin takdir alacağını hiç sanmıyorum ben :D

kilicli631 bunu beğendi.
  6. Alan var -.-

7. -.- öylelerini öldüresim var

8. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Mesela seneye ben de öyle biri olacağım. :D

kilicli631 bunu beğendi.
  9. I ıh , zaten koparacakları karne parasından x3'te uri babası olurlar gerek yok.

Saygılar ...

- LOONIE TUNES | Widowmaker

kilicli631 bunu beğendi.
  10. Meslek lisesi son sınıf teşekkür alanı dövüyolar illa taktir alacan :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.