Kart kontrol numarası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 17 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ya benim sorularımda bitmek bilmiyor...

Arkadaşlar bu paymentde ki kart kontrol numarasi ne oluyor ? Cvc kodu mu yoksa 16 hanelik kodumuzun son 4 numarası mı ?

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Burada belirtilmiştir.

İyi Forumlar.

3. Hocam işte bunlardan hangisi kart kontrol numarası ?

Cvc kodu mu yoksa 16 hanelik numaranın son 4 hanesi mi yani resimde ki son 4 tane 0000 mı ?

Sanırım o 4 haneli kod çünkü o boşluk yerini test ettim 1234 yaptım 4 de durdu yani 4 haneli bir kod istiyor galiba :)

Hocam daha önce hiç hayatımda kartla martla işim olmadığı için bunlarda acemiyim :) yinede saolun :)

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Cvc kodu kart kontrol numarasıdır.

İyi Forumlar.

5. Hocam biraz sıktım sizi tekrar kusuruma bakmayınız.
    :)

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sıkmadınız ulaşmanız gereken sorularınız var bizimde görevimiz size yardımcı olmaktır. Konu açık kalsın takıldığınız başka birşey olursa sorarsınız. :)

İyi Forumlar.

7. Hocam sayfalarındada pek bilgi bulamıyorum yani aradığım bilgileri çok zor buluyorum birde do hakkında pek bilgide yok ininal kart için.

Her şey için saolun konu açık kalsın şimdilik :)

Dün limidim 2.000 tl idi şimdi 5.000 tl yapmışlar tum ininal kullananlarin kart omurlerini :)

8. Merhaba ,

Bayram diye limiti arttırmış olabilirler. :) Yine iyi 5.000 TL limit güzel bir şey sanırım. :D

İyi forumlar.

9. Hocam kalıcı olarak yapılmış bu :)

Bu arada ininal kartım ile gittim 3.50 tl ye katlayici aldim :) Sorun çıkmadı Allaha şükür :)

10. Merhaba ,

Pek araştırmadığım için kalıcı mı yoksa geçici mi olduğunu bilemiyorum. :) Hayırlı olsun :D Bu arada başka sorunuz yoksa kilitleyelim.

İyi forumlar.

11. Şu anlık sorun felan yaşamadım.

Karaliste durumunda hesabımın kara listede olduğunu nasıl anlayabilirim hocam ?

Cevabı verdikten sonra konuyu kitleyebilirsiniz.

12. Merhaba ,

Normal koşullarda karalisteye girilmiyor. Ödeme ile ilgili sorunlarda girilebiliyor. Bazen de oyundaki bazı durumlar nedeniyle giriliyor. Eğer şüphelendiğiniz bir durum olursa support'a karalistede olup olmadığımı kontrol eder misiniz şeklinde mesaj yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.