kartım ile goliath dimisher alıcam.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve michael666 tarafından 7 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. michael666

michael666 User

Merhaba ben Goliath Dimisher alıcam ama para karşılığında satılmıyor nasıl alabilirim yardım edermisiniz.

birileri yardım etsin artık

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 May 2014
  2. X3 te yani pazar akşamı 20:00da uri çek uri ile al veya uridyumun varsa uri ile al

3. michael666

michael666 User

evet onu biliyorum ama aynıya denk geliyor denk geliyor 75 bin uridyum 37 tl 15 tlyede 30 bin geliyor x3 katı olunca urdyum fazla oluyor ve aynı fiyata denk geliyor ben uridyum istemiyorum ama o tasarım bana şu an lazım

4. KARANLIK

KARANLIK User

Direk satışı kaldırılmış galiba ancak uridium çekip alabilirsiniz.İyi forumlar.

-RealMardin- bunu beğendi.
  5. Drowhake

Drowhake User

Vay canına benim daha yeni haberim oldu.

Ancak direk satın almaya gerek yok...

Skype veya özel iletişim kurabileceğim biryer varsa ver taktik vereyim kolay çıkarmak için.

6. kardesim hiç öle uridiumla alma git sen kutu al 1000 tane onunla lf4 gununde kutu aç bişiler çıkar illa alacağım diyorsun cekipde uriyle alırsan daha karlı oolursun zaten :D

7. uridyum çekip al ama venom al daha ıyı..

8. Merhaba ;

Konuya gerekli cevap verildiği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.