Kas Kas Credileri Leylaya bidahamı gelecez bu servara ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UzayYolcusuTR tarafından 8 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Güzel ama para yatırmaya durumu olmayanlar olabilir :)

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Öyle ama eğer alırlarsa zamandan büyük kazançları olur.Bende şu an 30 TlL ye 75 bin uri kampanyası var.Eğer bulabilirsem x3 de alacam.Önce 3 iris kalanıyla da lf3 ve kalkan alırsam oldu sana içi dolu bir gemi :DEğer bunu oyunda para yatırmadan yapmaya kalksam uzun bir süre oynamam gerekir...

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Orası öyle ancak bir kere tl ile alışveriş yapınca kasmaya üşenirsiniz.Artuk şu oyun durumunda gemiyi doldurmak işe yaramıyor :) Geliştirmeler havoc hercules apis zeus :) Zamanla olucak şeylerde var :)

İyi forumlar

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Modum dediğiniz doğru ama oyuna baktığımızda artık gemiler tek başlarına koskoca cubikonu kesebiliyor.Hal böyleyken biz de sıfırdan başlarsak onlara kolay kolay yetişemeyiz.Başlangıç için bir miktar yatırım yaptığımızda daha hızlı kasılarak arayı biraz da olsa kapatabiliriz.Son olarak benim yapacağım yatırım miktarı öyle yüzlerle binlerle ifade edilecek kadar büyük değil.Hedefimdeki 2 paket
    1) 3,5 TL lik 30 bin uri paketi(alındı)
    2) 30 TL lik 75 bin uri paketi

Bunları x3 saatlerinde alıp gemiyi biraz doğrulttuktan sonra ufak ufak sizin bahsettiğiniz zamanla olacak şeylere de yönelebiliriz... :)

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tabikide başlarken böyle bir destek gerek ancak demek istediğim herşeye parayla sahip olunamıyor.Olursunuz ancak en azından uridium çekip 1000 anahtar alıp lf4 çıkarmaya çalışsanız o kutuları açarken bir vakit harcıyorsunuz.

İyi forumlar

6. SORRYAGA

SORRYAGA User

Ben de sizin demek istediğinizi gayet iyi anladım modum.İkimiz de birbirimizi anladığımıza göre hepimize kolay gelsin :D

7. bence fmlerle iddalaşmayalım onlar boşu boşuna fm olmadılar bu konuda bildikleri oldugu için bu iddalaşmanın sonucuda hakaretle ve en sonunda uzaklaştırma cezasıyla son bualack :)
    iyi forumlar

8. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Arkadaşlar lütfen konuyu sohbet ve tartışma ortamına çevirmeyelim.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.