kas kas gelişmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve harun.bzn. tarafından 24 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. harun.bzn.

harun.bzn. User

arkadaşlar kasıyorum kasıyorum bi türlü geliştiremiyorum nicki daha kolay bi yol varmı ?

2. .BALKAN.

.BALKAN. Guest

Merhaba ,

Oyunda bir klana katılıp yeni oyuncu arkadaşlar edinip grup şeklinde kasılabilirsiniz.

İyi forumlar.

JUPlTER ve takemyhard bunu beğendi.
  3. takemyhard

takemyhard User

katılacağınız klanın gizli haritada çektikleri youtobe videoları varmı diye dikkat edin ( sadece cephane peşindeyseler sakın katılmayın, ammaa tümm klan gizli haritada babalarının malıymış gibi geziyorsa.. o doğru klandır), yoksa katılmayın kasılamazsınız :) ayrıca özellikle x-7 haritalarını bakın klan seçimi için ; oralardada özel, güzel ve her nedense dokunulamayan birçok klan bulabilirsiniz :) full lf4 ve geliştirmelii haaa, arge 50 full, acaaaip vuran gemiler bu klanlarda mevcut anladığım kadarıyla :) sizde ücreti mukabilinde bu klanlara bu gemlerii alıp üye olabilirsiniz isterseniz :) accaaip kasarsınız haaa :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.