Kasarken sıkılıyorum yardım edin.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ergun73-[MA®S] tarafından 5 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim gemi
    apis (sv 16)
    zeus (sv 16)
    8 iris (sv 16)
    24 lf-4 (sv 16)
    41 arge
    5 havoc 3 hercules
    3 hangar (vega,goli,leo)
    Oyuna bi 2-3 aydır girmiyodum şimdi arada bir giriyorum fakat gemiyi kasarken acayip sıkılıyorum low yap diyen var fakat vip yok o yüzden 1 kapıda anca 5 k uri kasıyorum.
    Pala ise eicde pala toplamaya gittiğim zaman baskına gitmiş gibi oluyor onlarla uğraşmaktan pala toplayamıyorum.Havoc ve lf-4 fullemek için zeta yapmam lazım bana çok sıkıcı olmayan bildiğiniz bi uri kasma taktiği verebilir misiniz ?

2. vip al 11 lira birşey olması lazım aylık. günde 4-5 defa low'a girsen kafi.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Low yapmaktan sıkılıyorsunuz,pala toplayamıyorsunuz o zaman geriye cubikon veya 4-5 te yaratık kesmek kalıyor.Bir alternatifte PVP haritalarında avantaj kutusu toplamaktır.

Bu arada havoçlarınızı tamamlarsanız yundan daha da zevk alacağınızdan eminim.

İyi forumlar.

4. Cevap için teşekkür ederim amacım havoc fullemek zaten vs lerde 10 lf-4 ve 5 havoc baya fark yaratıyor.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.Yüzde 10 vuruş farkını kazanabilmeniz için Havoçlarınızın tam olması gerekmektedir.

İyi forumlar.

6. Hele hele o pala insanı oyundan bezdiriyor zaten. Sıkılıyorsan yapacak bir şey yok. Etkinlikler çıktıkça gidip oralarda kasılırsın. Çünkü benim de başıma geldi bu olay :D spaceball, ice meteorid varsa günde 1-2 kere giriyorum yoksa skylab dan yolladığım taşları satıyorum kapatıyorum :)

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ara ara giriyorsanız bence pvplerde kututoplaynız hem lazer gitmeyecek hemde toplayacağınız gg ve uriler ile birşeyler yapabilirsiniz.

8. Bu aralar sadece hafta sonu giriyorum ama yazın elit birikirse ve havocları tamamlarsam pvpden çıkmayacağım

9. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Ticaretten bir tane spearhead al sabah akşam pala toplarsın havoc full'lersin seçenek bol ya da pvpde kutu toplarsın

10. spearhead aldım fakat pala toplarken sıkıyolar falan onlarla uğraşıyorum.Pvpde kutu toplamayı denedim galaxy enerjisi bakımından iyi fakat petin kastığı uriyi yakıta harcıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.