KASILMA <<<333

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JesusChrist782 tarafından 11 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba ben oyunda acemi olduğum için sizlere danışmak istedim ben şimdi çarımı yazıyım
    pet var 4 level 2 level kamikaze var başka bişi yok pette
    goli kullanıyom enforcer yani yuzde 5 hasar veren
    8 bo2
    13 elit hız
    7 lf3
    1 lf4
    7 irisim var skylap 14 level sağdakiler soldakiler 19
    30 m credim var
    17k urudium'um var ben sizce nerde nasıl kasılmalıyım ilk bo2yimi fullemeliyim kapımı yapmalıyım argemi yapmalıyım credimi kasmalıyım yoksa eagismi almalıyım lf3mü alalıyım ne yapmalıyım bana önerilerde bulunurmusunuz ?

2. adeniza

adeniza User

Merhaba, öncelikle skylabını geliştir, buradan gelecek ve senin yaptığın kredilerle irislerini, kalkanlarını ve lazerlerini tamamla. Kasılmak ve bu arada fazlaca kesilmemek için spectrumu krediyle almaya çalış. Petin seviyesini mutlaka 8 yap ve alacağın pet modüllerini 3. seviye al. toplama, ticaret ve düşman göstericileri almaya çalış kamikaze vip olmayan için karlı bir yatırım değildir. Yani uridiumunu pet modül ve yaz protokollerine ayrıca kapılara harca. Bol şanslar.

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Konunuz gerekli yere taşınmıştır.

Güzel gelişmişsiniz,tebrikler.

Petiniz 8 level olmadan pet ekipmanı almayınız. 8 olunca 3 level olanlardan sırasıyla başlarsınız.

Urinizi biriktirin size her daim lazım olacak.Jeneratör ve lazerleri açık arttırmadan edinmeye çalışın.

lf3 ganimet anahtarlarından bolca çıkmaktadır,urinizi lf3 için harcamaynız.

GG birikir ise zeta kapısına basmaya başlayın,yeni başlayanlar için en gerekli kapı Zeta.

Bu kapıdan gelecek günlükler argenize destek olacak.

Son irisi açık arttırmadan aldıktan sonra ardına zaten APİS, ZEUS için ganimet açmanız gerekicek.

Özel günlerde açacağınız sandıklarla kalan ekipmanınız ve gemileriniz tamamlanacaktır.

Acele etmeden sırasıyla hepsi tamamlanır.Keyifli kasılmalar.

İyi forumlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ekim 2016
  4. PET seviyen düşük olduğu için ilk etapta palladium ile birkaç kapı açmanı tavsiye ederim.Daha sonra zaten PET 8 olacağı ve uridium geleceği için otomatik toplama ve kamikazeyi alabilirsin.Daha sonra da arkadaşların dediklerini uygulayabilirsin.

Ek olarak;

Spectrumu krediyle almanı tavsiye etmem bi arkadaş öyle bi tavsiye vermiş.Ha eğer bütün açık arttırma eşyalarını tamamlarım bi o kalır diyorsan o zaman tamam.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Argenizi 24 e göre kalın sıkma şeklinde dizerseniz,%10 daha fazla vuruş gücünü elde etmiş olursunuz.

Gemi Gövdesi | 2 Arge
    Mühendis 1 Arge
    Kalkan Enerjisi 5 Arge
    Kelle Avcısı | 2 Arge
    Gemi Gövdesi || 3 Arge
    Kalkan Sıklığı 5 Arge
    Ayarcı 3 Arge
    Kelle Avcısı || 3 Arge

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.