Kasılma Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 11_Samet_Bilecik tarafından 21 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 10 lf3 1iris 1arge leonovum nerede credits ve uridium kasmalıyım 11.5m param var skylabtan alıyorum hergün v.i.p. lik var 25mden lf3 alıcağım yine yardımcı olurmusunuz

2. Merhaba ,

Leonov ile en iyi x-3 ve x-4 haritalarında kasabilirsiniz. Oralarda yapabileceğiniz görevleri alıp yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. modumuzun dediği yerlerde kasıl ırıs al 1 tane daha bo2 al ihaleden aynı fiyattan gidiyorsa lf3 durumun iyi şuan için biraz kalkan al 1 lf3 1 bo2 şeklinde gidersen daha iyi olur diye düşünüyorum

4. iyi fikir teşekkürler,fakat x3 x4 görevleri bitti lokum kristallon vs. kaldı onlarıda alamıyorum. x3 x4te hangi yaratıkları kesmeliyim ?

5. Merhaba ,

x-3 ve x-4 haritasında tek olarak zorlanmayacağınız npc'ler olabilir. Saimon , Mordon , Devaolarium ve Sibelon gibi npc'lerden sizi çok zorlamayacak olanları imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Bence goliath'a geç 3-6 cubikona dal ve çöpünü al sat daha iyi para kasarsın ben böyle yaparak bir günden 10.000 uridium ve 3-4 milyon credits kastım hemde gemim çok iyi değil 15 LF-3, 11 BO-2, 15 G3N-7900 6 iris ona rağmen bu kadar uridium ve credits kastım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.