Kasılma İçin Öneri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Prophecy tarafından 9 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Prophecy

Prophecy User

Öneri Paylaşımı Değildir Ortadaki Durumun Bir Anlatısıdır:
    Eski oyuncuyum yazdığınız önerileri zaten biliyorum.
    • 1-6'da paso otomatik kesenler var doğru düzgün yaratık kestirmiyorlar.
    • Akşamları 1-6 düşmandan geçilmiyor. Adamlar yakaladığını tekliyor.
    • 1-7'de otomatik kesenler var yaratık kalmıyor, akşamları düşmandan geçilmiyor.
    • 1-5 de aynı durum.
    • 1-3de de aynı durum ve 1-4'de de durum aynı.
    • Yeni madde saolsun bazı arkadaşlar beni yeni başlayan sandılar; Pala haritasında da sabah akşam adam kesen ve otomatik pala toplayanlar var. LoW mu? Kiminle yapayım peki LoW'u? Bug kullanan sıralama oyuncularıyla mı? Yoksa flaxlı oyuncularla mı?
    Şimdi çok değerli arkadaşlar, bu örnekler doğrultusunda 1-1'de mi kasılacağım?

Son düzenlenen: 10 Haziran 2018
    Gmeeknggg ve -Star- bunu beğendi.
  2. -Star-

-Star- User

1-3'te terbium toplayıp satmayı da deneyebilirsin,çok güzel credist kasarsın dostum.
    Dediklerinde o kadar haklısın ki ekleyecek bir şey yok.Sunucu birleştirmeye odaklandık diyip bot konusu geçince uyuyor üst kademe yöneticiler,sözüm destek ekibine veya moderatörlere değil.

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  3. Hsanchezz

Hsanchezz User

Palada Hem Pala toplayıp hem kasılabilirsin kendine arkadaş bularak low yapabilirsin

4. Prophecy

Prophecy User

20 levelim. 7 yıldır oynuyorum.
    Peki. O zaman palada sabah akşam adam kesen ve orada da otomatik pala toplayanları eklemem gerekiyor listeyi.

5. Hsanchezz

Hsanchezz User

Hangi sw de oynuyorsun :)

6. Prophecy

Prophecy User

Konu server değil, konu benim durumum da değil.
    Asıl durum otomatik yaratık kesenler, otomatik kutu toplatanlar, sabah akşam tek atan baskıncılar. Yeni oyuncu falan gelmiyor doğru düzgün oyuna. Oyunda denge falan yok şuan.

Hsanchezz bunu beğendi.
  7. Hsanchezz

Hsanchezz User

O konuda hem fikiriz :) bu gün 190 k yedikten sonra sinirden oyunu kapattım :) x7 bottan geçilmiyor tek temennimiz server birleşmesinden sonra sağlam bi temizlik yapılması yönündr

8. Prophecy

Prophecy User

190k da sayı mı, ben malum bir sıralama klanı üyesinden 300K yemiştim.

9. Hsanchezz

Hsanchezz User

:) saçma bi orantısızlık var şu anda bakalım sonumuz ne olacak

10. Hsanchezz

Hsanchezz User

Tr 5 de isen beraber bişeyler yapmaya çalışabiliriz dostum olmadı beraber tek yeriz:)

11. osmtrn96

osmtrn96 User

var mı tr1 de olan birlikte sahurlayalım :)

12. Kebirifai

Kebirifai User

Ben yanlış oyun mu oynuyorum yav? Ne kasılması kardeşim ?
    Kasılıp fullenme işileri taş devrinde kaldı.

13. Merhabalar,
    Pvp haritalarında katlayıcı avantaj paketi satın alarak kutu toplamanızı öneriyorum. Kendim Tr1 oyuncusu olduğumdan şöyle söyleyeyim:
    Sabah resetinden önce cubiyi deneyebilirsiniz. Düşman imha görevlerini de malum kişilerle yaparsanız oyun tadından yenmez.:D:D
    Saygılarımla.

14. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

BOT lardan kasılamaz oluyor insan ama sende benim gibi yap kes gitsin :D

15. -Star-

-Star- User

Şakasına takılmıştım ya terbium diye :D

16. kardeş kasılmanın en kolay ve zararsız yolu 3,4 arkadaş bir araya gelip low yapın düşman derdi yok rahatsız eden yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.