kasılma konfisi ve gemi.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CSOYLU tarafından 1 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CSOYLU

CSOYLU User

Dostlarım kasılma konfisi nasıl olmalıdır? Hangi gemi kullanılsa iyidir? 1-7 de tallon tallin kesiyorum çift ve seprom bolca var o yüzden kapıları açana kadar uri biriktireyim dedim. Şimdi bu şartlarda konfi nasıl olmalı? gemi durumu videolarımda var ama gene yazayım

4lf4
    2g.lf4
    23 arge (34 kalın sıkma ve kutuya göre gidiyor)
    pet
    lf3 falan fistan

27 gün bolca destek. kalkanından tpsine kadar yani. 1.3m de seprom besleme ve her gün artarak devam ediyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Hayırlı cumalar.

2. Alfisti35

Alfisti35 User

Benim kullandığım ;

1. Konfi
    Gemi full kalkan
    Droid full silah
    2. Konfi
    Gemi full hız
    Droid full kalkan

Bu sayede 2.konfide kaçış konfinizdir. Daha az cephane harcamak için hasar veren gemiler tavsiyemdir. Diminisher veya Venom hangisinin yeteneğini beğeniyorsanız işinize yarayabilir.

Oyunda yeni olmadığınız belli.
    Npc kalkanı için kalkan roketatar mermisini tavsiye ederim bu sayede zor durumda sab kullanmanız gerekmeyecek.
    Petinize 3. Seviye Radar,3.seviye kurtarılan mal pro., 3. Seviye toplayıcı alırsanız ve petiniz sürekli toplama modunda olursa seri kasabilirsiniz.

Fren ve KANUN bunu beğendi.
  3. CSOYLU

CSOYLU User

oto toplayıcı 3 kami 3 ve hammadde toplayıcı 3 var. crediye ihtiyacım olmadığı için kurtarılan mal prot. gerek yok. Kasılırken ağırda kalkanım çok çabuk eriyor gibi. x2 20k burgu ile 27k vuruyor. tekli ve 5 li roket en düşükte zaten. Hızlı konfide 575k kalkan var halkaya alınca 1.2m oluyor ama o konfi de çok az vuruyor. Ağırda 360k kalkan var ama çok az gibi geliyor. droid düzenlerinin %75 i var bende. elmas burgu halka güve kalp gibi. Rahatça kasılmak için ortayol bir konfi lazım. Aegis ne kadar işe yarar açıkçası bilemiyorum venom en azından bos kesince baya işe yarıyor gibi.

4. kambalia

kambalia User

Kardeş ben a elite kullanıyorum advise vuruş 20 k ya düşer. Şunu yP derim önce halka yap kalkan 500k olunca kalbe geç sonra 150 k da burgu yap bu kompozitle boss Tallon ve cubiyi bile tek kesersin ben şahsen halkadan direk burgu geçerek bile cubiyi tek kesiyorum aegis le hemde topu topu 9lf4 2 speklf4 2 magma lf3 varken ha birde mor lf3 kullan lf3 ün yoksa

5. CSOYLU

CSOYLU User

lf3 var zaten, sorun şu cubide kasılmak için admin olmak lazım tr4 te. Bunu denemek lazım. Teşekkür ederim önerin için.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.