Destek Kasılma Konusunda Yardım Lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VukaOz tarafından 11 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VukaOz

VukaOz User

Öncelikle Gemimden Bahsediceğim
    Leonov
    LF-3 = 7 Adet
    BO-2 = 2 adet
    Füzyon Kalkanı III = 1 Adet
    G3N-7900= 4 Adet
    7 Flax 1 Iris
    P.E.T = 3. Seviye

20m Credits
    4.5k Uridiumum Var
    Daha Geliştirme Yapmadım

Günde 3 -4 defa girebiliyorum skylaba.
    Günlük giriş ödüllerini alıyorum
    Genel Olarak Yazın Kasılmayı hedefliyorum ama boş zamanında gelip oynamaya çalışıyorum su anda bana biraz yardım edebilirmisiniz Kasılma Konusunda. 1- 3 de kasılıyodum bu zamana kadar su an ne yapmalıyım nasıl devam etmeliyim.
    Credits i Nasıl Kolay Kazanırım yada Uridium u
    ne zaman goliath almalıyım acaba
    Yardımcı olursanız sevinirim
    ek bilgi lazım olursa hemen değiştirebilirim

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  2. Hangi Server ve kaç levelsin

VukaOz bunu beğendi.
  3. VukaOz

VukaOz User

11. Seviyeyim Ve TR5 sunucusunda oynuyorum

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  4. Lf3 sayını arttırıp cubi dönenlere katıl

5. VukaOz

VukaOz User

işte lf -3 kasmak için ne yapmalıyım ?

6. Aria

Aria User

*Etkinlik görevleri yapabilirsin. lf3 ve bo2, hız veriyor. 6 tane görev var suan, yaptıkça açılıyor.
    *Klana girebilirsin, bizde tr5 oyuncusuyuz, "[тυяʞ] Tüгкlєг_ครlค_öl๓єz
    " klanımız.
    *Skylab, sevkiyatı önemli, citadel alıp skylab abanmalısın. Günde 1 sevkiyat 8 bin aktarsan haftada 40-60 mil, uriyle yaparsan, 1 haftada 350 mil oluyor. Tahmindir.

Umarım yardımcı olmusumdur. İleriye dönük klana beklerim, full iris, full lf3, bo2 oluncaya kadar yardım ediyoz, tabii ki uzun vade de...

Klan kredisi ve sırası var. Ama haftada "20-40" mil atıyorum elimden geldiğince :)

7. VukaOz

VukaOz User

tesekkür ederim hemen gelebilirim klana zaten her gün giriyorum skylab için ama +16 seviye istiyor

8. VukaOz

VukaOz User

Bunun Dısında Önerilere açığım full olana kadar nasıl ve nerde kasılabilirim uri ve ya credits

9. Aria

Aria User

Korsan görevlerin açılıncaya kadar, görev yap. Sonra klandan "Areglos09" mesaj at, senin korsan görevlerini 3-4 saat zaman ayır, bitirek.

Pet lv8 olur, direk palladium için hammadde toplama 3 alır, pallaya başlarsın.

Kapı yapmadan oyun yapamazsın. Grub'a ekliyom. Oyunda konusuruz.

10. Açık arttırma işine yarar. Eğer yeterince güçlü bir grup bulursan LOWa gir.

11. uzayl80

uzayl80 User

aslında sana yardımcı olmak isterim bir ara foruma konular acmışdım gelişimle ilgili saolsun forum modları konuları kapatıp kaldırmış ...
    neyse lenowdan devam et önce bir süre hem kutu topla hem eski haritalarda kasıl günlük görevleri yap goli gemisini al kullanma vengeyi al kulanma önce lenoyu gelişdir irisleri bunla kalkanları hız ları bunla tammla lf3 ten 30 adet olacak şekilde ayarla eger yapmıyorsan 15 tane lf3 olarak ayarla bunları acık artırmadan alabilirsin yada montajdan yapabilirsin urini harcama biriksin leno bitince vengeyi gelişdir eksikleri tamamla sonrada goliye gecersin şimdilik bukadar dediğim gibi eski haritalarda bol bol npc kes günlük görevleri yap bonus kutusu topla lenowla sklaptan düzenli sarı taş yola sat yola sat yap

12. uzayl80

uzayl80 User

cok basit oldu buu adamın eskileri var yol göstermek lazım arkadasa cubide kasdırmazlar adamı eski harita takılacak bir süre daha cabuk gelişir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.