kasılma -savaş-kaçış konfileri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oksijen-kafayaptı tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna yeni basladım 7 lf3 vegam var 5 flax hepsi 6. seviye roketatar 5 li olandan 7 elit hızı gerisini 3 saate fullerim ekstralar ful 2 bo2 kalkan gerisi 256k lıklardan yardım edin genelde beslemeli geziyorum 2-6 haritasında hangi konfiyle gezmeliyim ??????????

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba ;

Konunuza daha rahat cevap alabilmeniz için yeni başlayanlar bölümüne taşıyorum.

Keyifli Forumlar.

3. Merhaba ,

Ekipman durumunuz üst haritalara gitmek için şu anda yeterli değil. Bence alt haritalarda x-3 ve x-4 haritalarında kasılıp eksiklerinizi biraz tamamlayıp sonra üst haritalara geçebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. sadece kendim takılmıyom mesela 1 tane tallon çekiyom porta millet dalıyo 10-15 sn de patlıyo 128 uri cepte

5. Merhaba ,

O zaman

1. konfigürasyon gemi full Lazer + 3-4 hız 6-7 kalkan / droitler full lazer.

2. konfigürasyon gemi full Lazer + full hız / droitler full kalkan

Hızı promerium ile kalkan jeneratörlerini seprom ile beslerseniz işinize yarayabilir.

İyi forumlar.

6. zaten siz cevap yazana kadar hızı fulledim ve lf3 leri fulledim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.