Kasılma Sorunsalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AsileRenor tarafından 27 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kasılma Sorunsalı

1. Uri çek

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Klana gir

oy sayısı 5
    25,0%
  3. Ağla

oy sayısı 17
    85,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AsileRenor

AsileRenor User

Ben 4 lf3 6 b02 lı 2 ırıslı bır golıyım.Bakıyorum foruma zeta kapısına gıt havoc kas vs vs. ama o noktaya gelmek sıkıntı çıkartan mevzu.12.seviyeye geldim 10 tane düşman kes görevi var ben 3k 3k vurarak kımı keseyım.Kasılmış adam zaten gelen geçene tek atıyor ben kenarda izliyorum.Görev yapacağım adam geliyor bana 200k vuruyor ıkı yıyorum.Hani uri çekmekse konu ne kadar çekmeliyim.Ve hatta nasıl harcamalıyım.Neyse bu kadar ağladığım yeter şimdiden teşekkürler...

Duck▲ ve takemyhard bunu beğendi.
  2. takemyhard

takemyhard User

aslında sorunun cevabı çok basitte ; yazarsam silerler :) ama şuanda oyunda kasmanın, helehele seninki gibi yeni çarları legal yoldan kasabilmenin hiçbir yolu yok :) ben 1.5m kalkanla tam gelişmiş gemiyle full destekle 3 bilemedin 4 salvo dayanabiliyorum çavuşlara :) sen eniyisi ağla :)

AsileRenor bunu beğendi.
  3. sunucun nedir

AsileRenor bunu beğendi.
  4. TufanGuzel

TufanGuzel User

Sen 4 lf3 ten bahsediyorsun hocam ben full lf3 18 arge venom olmama rağmen portaldan açılmaya korkuyorum yeni oyuncuyu koruyan hiç bir şey yok artık diyorum tamam tallon kesmeyem x-8 haritasında kasayım adam orayada girip tek atıyor. Ne bileyim haritaların bazı bölgeleri saldırıya korumalı falan olsa en azından oyunda daha fazla oyuncu olur.

AsileRenor bunu beğendi.
  5. AsileRenor

AsileRenor User

Hepinize teşekkürler

tr6

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Haziran 2017
  6. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Uridium satın almanıza, klana girmeye ve ağlamanıza hiç gerek yok.

Leanov ile bir süre eski haritada kendinizi geliştirin, uridium satın alacaksanız helix %400 kampanyasını bekleyin.

İrislerinizi tamamlamaya çalışın, arada korsan sandığı açın.

Skylab geliştirmelerinizi tamamlayın.

İyi forumlar...

AsileRenor bunu beğendi.
  7. AsileRenor

AsileRenor User

Şansıma da bu gün geldi :D
    teşekkürler

8. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Sizin adınıza sevindim. :)

Umarım kısa sürede gelişirsiniz.