Destek Kasilma sorununa yenilik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =ΛŤØ௱-ҚΛ尺ɪЛㄈΛ= tarafından 4 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

NPClere ozel maplar olsunmu daha rahat credi kasilir?

1. Evet

42,9%
  2. Hayir

14,3%
  3. Gelistirmen gerek

71,4%
  4. Maplar. Cok kalabalik olur!

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar benim.en buyuk sorunum credi kasmak.bakin uri bile demiyom simdi diceksiniz ki git devo sibo mordon kes. KESILMIYOKI!!!
    gucten yana ssorunumda yok sadece millet npcmi caliyor
    BENIM ONERIM SU:
    Bazi npc lerin topluca bulundugu birr map olsun burada oyuncular arasinda savas cikmasin sadece oyuncular vs npc ler savasacak mesela. m-s (map-streuner) olsun orda boss uber normal karisik npc ler olsun tabi streuner olcak!
    m-l (map-lordakia) ve m-m ( map-mordon) olsun ve uber bos karisik olsun bunlardan boylece npc calinmasina yenibir cozum olur ustelik daha rahat credi kasabiliriz

2. x-9 kasılma haritası die bi konu var o bu konudan daha iyi mesela o konuda x-9un şöle özellikleri var düşman giremio o haritaya kimse kimseye dalamıo level sistemi var leveli düşük olanlara %30 fazla uri seviyesi orta olanlara %20 fazla uri leveli yüksek olanlara %10 fazla uri bu konuyu kapatıp o konuyu destekleyebilirsin

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Geliştirmeli olarak verdim kamikaze 3 olan bir oyuncu çok rahat bir şekilde uri karabilir buraya girerken low kapısında olduğu gibi kamikaze atılmamalı
    Oyum Geliştirilmeli -+1

Sepromcu bunu beğendi.
  4. X-9 kasılma haritası gibi bir adı olan konu var ona destek verebilirsin. Bu arada kredi için bol bol skylab kullan.

5. Arkadaslar ilgilendiginiz icin tesekkurler modum sizede.uygunsa konu kilitlensin x-9 haritasi adli konuya destek ver meyi dusunuyorum

6. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.