Kasılma Taktiği Lütfen..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -HARUN•PASA- tarafından 29 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi : Goliath Gemide 6 MP-1,3 LF-3(1tanesi 3 bir tanesi 2 level),6 tanede LF-2 var.

x1 lazerde azami 1.400 vuruyor credi kasıp gemideki MP-1'lerin yerine LF-2 almayı düşünüyorum Crediyi nerede nasıl kasabilirim ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Eylül 2014
  2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bence goli yerine lenow kullanmallısın zaten eski haritada takılıyorsundur emin ol daha faydalı olur 15 lf3 15 bo2 yaprıktıan sonra goliye geri geçersin

3. Dostum sana tavsiyem görev yapman ve bol bol mordon kesmek olucaktır 1 mordon yanlış bilmiyorsam 6400 credi veriyor şimdi sen günde 100 mordon kessen 640000 şimdi sen sadece lcb10 harcasan 10.000 lcb ne yapar 100k credi bu arada da skylabını geliştir skylabtan mermi ihtiyacını karşılarsın sürekli şimdi bak ben sadece mordonu sayıyorum ki bu cabası günde 100 mordon 50 saimon kessen mermi ihitiyacını saimonlar karşılar artık droit kassat bi işe yaramıcagına göre sana önerim leonovdur hiç uri çekmicem diyorsan en az bi 20 25lf3 yapmnan lazım ki buda artık uri çekmeden veya klansız imkansız :) ben int14 deyim global avrupa 7 yani boş zamanım okuldan sonra oluyor hafta sonlarıda cubikon kesiyorum şu 1m uriyide aldım aegis felan var gelirsin senle beraber kasılırız

en iyisini jameika demiş zaten jameikaya uydumda %25 indirim paketi ve vipte aldım 300 k uri tasarruf ettim o 300 uriyle ne mi yaptım arge :D aegisi aldım 27 arge yaptım gemiyi .D kami 3 aldım şimdi kapı yapmaya bşalıcam kalp düzenini felanda aşldım 7 iris oldum cubi kesiyorum dayımla

4. Arkadaşlar vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için hepinize çok teşekkür ederim

Çok güzel anlatmışsın fakat ben skylabtan pek anlamıyorum bunuda nasıl yapacağımı anlatırsan iyi olur :D

5. [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

seni, şimdi skylaptan analamadıgın için rapor ederdimde :D neyse bilememk deül öyrenmemek ayıp demiş atalarımız bende pek anlamıyoruım sadece temel depo ve solar diğerlerinden yüksekte olsun sürekli geliştir durmadan bir miktar credinide bu şekilde kasabilirsin

-HARUN•PASA- bunu beğendi.
  6. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

kardeşim sen goli almakla en büyük hatayı yapmışsın leonov alıp x-4 x-3 haritalarında kasıl derim skylabını geliştir arkadaşların dediği gibi lf3 ve bo2 sayını 15e tamamlayınca goliye geç benimde gemim leonov 15 lf3 15 bo2 yaptıktan sonra goliye geççem ha birde unutmadan kestiğin npclerin çöpini topla sat topla sat ben bi günde öle yaparak 400-500k credi kastım hatta daha fazla sende öle yaparsan gelişirsin

7. veri nays xd

8. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

:):):):):):):):):) UzayYolcusuTR foruma yeni konu açtımda acil cevap yazsana

9. Jameika-TR

Jameika-TR User

C
    Cidden yardımım dokunduysa çok mutlu olurum :)

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lf2 yerine daha fazla biriktirip lf3 almalısınız.Lf2 nin size bir yararı dokunmaz.

Ayrıca 15 lf3 15 bo2 olana kadar eski haritalarda leonow ile kasılınız.

İyi forumlar

-HARUN•PASA- ve Jameika-TR bunu beğendi.
  11. epsilon 41 parça oldu dostum :) zeta 2

Neyse ben 1 aya çekeyim bi 1 -2 m uri de kapılara basayım :)

12. Jameika-TR

Jameika-TR User

Pala candır ya sacede biraz zaman 1-2 m uriye çok daha iyi şeyler yaparsın :)

13. Merhaba ,

Şu an olan özelliklere göre en rahat x-3 ve x-4 haritalarında Saimon , Mordon , Devolarium ve Sibelon imha ederek kasabilirsiniz. Kredilerile LF-2 ve B0-1 alabilirsiniz. Zamanla LF-3 ve B0-2 alıp eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

Ayrıca LF-3 filan geliştirmeyin ilerde LF-4 oldukça LF-3'ler boşa çıkar.

İyi forumlar.

14. ben herşeye üşeniyorum ayrıca zaten dün 30 dakkada cubikon kestik dayımla :D 7 iriside aldım geceleyin 1 iris kaldı :) neyse ben indirim paketi varken uri harcamıyımda hangar açacam cıkardıgım lf4 lerle vega di,zmeyi düşünüyorum :)

15. Şu andan itibaren leonov almış bulunmaktayım Tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkür ederim :)

BonusRasta ve Jameika-TR bunu beğendi.
  16. BonusRasta

BonusRasta User

Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama lf3 leri geliştirmişsin sanırım. Bence hiç geliştirme boşa uridium veriyorsun, illa geliştirecem dersen iris aldığında onları geliştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.