kasılma taktiği verin ya nolur

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve reloadedumut tarafından 9 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar dün ban yedim özür dilerim adminlerime bilmiyordum büyük harfin ve sık sık yazmanın ban sebebi olduğunu

bugün sizlerden kasılma taktiği isteyeceğim arkadaşlar kolay olsun
    gemi leonov
    1 ıris var
    ıris 4 level
    2 b02 2 7900 hız jeneratörü 2 tanede 3310 hız jeneratörü bunların dışında
    slot cpu 4 var tamir robotu rep-4 var roketatar helstroom launcher 2 var kırmızısı olan uri le alınan roket turbosu ve ambar genişletici var skylabımı geliştiriyom
    premirium var yeni başladıgım için leonov vardı dediğim gibi ve levelim 7
    nerde kasılmalıyım yani en çok 1-3 ve 1-4 te görev yapıyom 1 saatte 1-2 m kasıyom ama pet istiyom ve credi kasmam lazım credi ve pet lazım credile ıris alcam urilede arge yapcam ve pet alıp kutu toplucam
    not: arkadaşlar ricam hem credist hemde uri kasmayı söylerseniz mutlu olurum ve tek tek yazarsanız yada boşluk bırakında karışmasın​

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ekim 2015
  2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Eski haritalarda lordakia saimon mordon keserek ve keserken etrafa gördüğün kutuları alarak uridium kasabilirsin 1-3 ya da 1-4 hangisinde istersen.Bir taraftan da skylabı geliştirmeye devam et.Önce jeneratör ve lazerleri fulle.Daha sonra irise ve pete yönel...

3. ıı hayır ilk petimi alcam ıris yapcam

hem sen kardeşim öyle diyosunda lordakia saimnla bir yere varılmaz lordakia 2 uridium veriyo o nedir ki ya Allah aşkına 1000 tane lodakia kesecem 2000 uri bumu iyi yav daha iyi bir taktik ver saatte 7-8 k ui kasabileceğim arkadaş 1000 lordakia için ben 3-4 saat uraşıcam yav

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ekim 2015
  4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Dün kurallara uymadığınızdan ban almıştınız.Fakat bugün yine kurallara aykırı yazmaya devam ediyorsunuz.

Forum kuralları gereği alt alta yazmanız uygun değildir.

Sormak istediğiniz konuları sorup beklemede kalmalısınız.

Keyifli Forumlar.

5. Kendi kasılma taktiğimi veriyorum 8 lvl olana kadar x3 x4 haritalarında kasılın sonra pvp haritalarında kutu toplayın lordakia ve strauner haritalarda amaç yaratık kesmek değil düşman az olduğu için kutu toplamak daha kolay tabiki 1 - 2 uri ile kasılamazsınız ama o haritalarda GG ve Uri kasabilirsiniz bol bol da cephane Skaylabı geliştirin dememe gerek yok skaylap geliştiği zaman bol bol taş satarak kredi yapabilirsiniz ve iris lf3 kalkan hız motorlarını ve Cpu ları kredi ile alabilirsiniz 12 lvl olduğunuzda da yeni haritalara geçip lordakium ve kris kesebilirsiniz ve tavsiyem çok saglam bir klana girmeniz ve grupça kasılmanız ve Cubikon kesmeniz tek başına oyun hem sıkıcı hemde kasılmak zor olur şu aan 18 lvl im ve gemide tek eksiğim lf4 ler ve havoc ve hercüles tasarımları 1 havoc um var ama kapılarım sağlam itemleri sağlamlaştırdıktan sonra 5-3 haritalarında Paladium toplamanız ve GG kapıları açmanız lazım zeta ve kappa kapılarına ağırlık verin Peti 8 lvl yapın 3 radar alın kurtarma protokolleri ve katlayıcı alın kamikaze modülü oto yağma hammadde toplama hepsi 3 lvl olmalı Pet modüllerinden kasılma ile alakalı ne varsa zaman içinde alın pet çok işe yarıyor çünkü Son ce en önemli tavsiyem mutlaka oyunda arkadaşlarınız olsun Ben oyunu bırakalı bayağı bir zaman olmuştu 4 * 5 senedir oynamıyordum 2*3 ayda Arkadaşlarım sayesinde fullendim bütün zor görevlerimde yanımda idiler Pet i bile onların sayesinde 15 lvl yaptım Oyunun eski halinde hepsi ile beraberdim yeni halini hiç bilmiyordum teker teker tarif ettiler Tabi Ts den konuşarak Hadi kolay gelsin inş en kısa zamanda Fullenirsiniz

6. tamam birdahayaparsam ban atın adminim özür dilerim ya napayım spam flod yok

7. aries123

aries123 User

Saatte 7-8 kyı anca elit olsan kazanırsın oda kutu toplayarak katlayıcıyla petle bu durumda hedeflerini kendine gore belirle ve oyle hedef koy, ekipmanına gore saatte 7-8 k uri olanaksız ama 3 k filan kassan senın durumun icin iyidir

8. amin de bişi dicem kurtarma modülü ne ve goliyi nezman alayım bide şimdiki gemin ne merak ettim

9. aries123

aries123 User

Pusat kullanıyorum

10. Merhabalar;

forumda üslup ve yazım kurallarına dikkat ederek yazmaya özen gösterelim lütfen.

İyi forumlar.

11. bişey dicem pvp de ki urilerle napmalıyım argemi alayım ırismi yoksa pet için urimi kasayım

12. eray

eray User

kutuyu sürekli toplarsanız içinden çıkan uridium miktarı azalır.Hem de saatte peti kutu toplayarak 15k uri kasan varsa tebrik etmek lazım :)

aries123 bunu beğendi.
  13. Ben pvp den topladığım uri ile skaylap tan taş satıyorum daha karlı İrisleri taş satarak satın al yani ekipmanına ne lazım ise kredi ile alabilirsine Kredi kasmanın en iyi yolu skaylap aslında oyun için fazla uri gerekmiyor oyunda kasarak fazla uridium toplayamazsın özel itemler içim x3 çıktığında yeteri kadar Uridium çekmek daha mantıklı Günlük alışverişteki tasarımların hepsini aldım1 tane eksiğim Cidatel kaldı onada kredi biriktiriyorum onuda alınca haftalık alışverişteki tasarımlara ihaleye gireceğim 1187 uriye devamlı taş satıyorum 5 bin taş yolluyorum kapı açmanı tavsiye ederim oradan gelen urilerde çok işine yarar kapılardan gelen uridium ile günlük dosyası al veya Pet modülleride alabilirsin Ama Mutlaka vip ol kasarken çok farkediyor özellikle kamikaze modülü kullanırken ve kapılarda çok işine yarar daha çabuk bitirisin

14. aries123

aries123 User

Bilmeyince nolcak atılıyor kafadan biseler :)

15. eray

eray User

ilk 3 yada 4 irisini uridiumla al,sonrasını krediyle.
    Pet için erken.Şöyle ki;pet e 3. seviyeden başka alacağın modül zamanla işine yaramayacaktır.Ve 8. seviye yapman da zor olacaktır.Hem de sadece pet almakla olmuyor modül protokol yakıtı var.
    Öncelikle hızlarını g3n-7900 leri tamamlamalısın.
    Kalkan ve lf3 için uridium harcama.
    Skylabı en azından +10 seviye yap.
    Leonov eski haratalarda avantajlı onunla kasılman yararlı olur.

16. gerçeekten düşüyormu 7-8 radar olursa toplama protokülü 3 olursa bide full 2000 urilik hız olursan promerium besleyip kutu toplatabilirsin
    bide gerçekten uri miktarı düşüyormu 1-2 gün sonra tekrar aynı uri miktarı olurmu
    arkadaşım bilip bilmeden laf atma bu oyunun içini dışını senden iyi biliyom kaç tane kasılma mesajı okudum sen biliyonmu uri kasmayı ullenmeyi npc lokum cubi filan kesmeyi
    bide ilk şey alcan ilk 3 ırisi alcanda 4 çok pahalanıyo baya bir zor olur ben petle kutu toplayıp ırisler alcam iyi forumlar:);)

17. Hem kasılma taktiği verin deyip hemde öneride bulunulduğu zaman " yok ben öyle değil şöyle yapacam " diyorsan konu açmanın mantığı ne?

Darion26 bunu beğendi.
  18. eray

eray User

evet düşer,bende 6 tane radar 3 var,toplarken pusatla topluyorum saatte 15k uri yi hiç görmedim.10k olursa öp de başına koy.Ayrıca oyunu okuyarak öğrenemezsin oynayarak öğrenirsin.

aries123 bunu beğendi.
  19. aries123

aries123 User

Katılıyorum pusatla durum bendede aynı ama bende 4 tane radar sv3 var
    Bide konuyu acan arkadasa bu sozum ona 2007 den beri oynuyorum ben bu oyunu en az 10 sw degistirdim tum sw lerde durum nasıl bilirim kim tecrubeli acaba.

20. Kraops

Kraops User

Bence 8 level olunca pvpde kasılmanı öneririm benim katlayıcı varken 529 hız var tr4 deyim 4-3 de 10 dk da 5 k uri topladığım oluyor 20 dk felan topluyorum sonra sıkılıyorum zaten katlayıcı olunca 300 150 75 geliyor uridium gg de geliyor 1-2 saat takılsan yeter ben peti öyle aldım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.