Kasilma Taktigi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DuoTırs tarafından 16 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DuoTırs

DuoTırs User

Merhaba arkadaslar direk konuya giriyorum.
    17 LF-3 GERISI LF-2
    13 SG3N-BO2 GERISI BO1
    5 FLAX 2 IRIS

Gemimde bunlar mevcut. Alpha kapisi da 31/34. 8 arge var henuz. Kalan kisimda ne yapmami onerirsiniz? Kapiyi mi tamamlayayim yoksa lazer kalkan gibi elit esyalarin sayisini mi arttirayim?

Simdiden Tesekurler

2. şuan yapmaya kalkarsan elit malzeme filan lazım Kapı bu halde zorlar.
    eğer para çekiyosan kami3 + vip al
    yoksa gemiyi tamamla

3. Krediyle iris, uriylede lf3 ve bo2 al gemiyi geliştir. Kapıyı sonra yaparsın.

4. DuoTırs

DuoTırs User

uri kasabiliyorum ama kredi cok uzun suruyor. hizli kredi kasma hakkinda oneriniz var mi ?

5. Merhaba ,

x-3 ve x-4 haritalarında seri şekilde saimon , mordon , sibelon ve devolarium imha ederek kasabilirsiniz. Yada eğer Goliath varsa x-6 ve x-7 haritalarında Kristallin , Kristallon ve grup olarak Cubikon imha ederek kasabilirsiniz. İmha ettiğiniz npc'lerin kargo kutularını toplayıp satabilirsiniz. Ayrıca skylab'tan Promerium yollayıp satabilirsiniz.

Seviyeniz yetiyorsa 5-2 korsan haritasında kasabilirsiniz. İmha ettiğiniz npc kargolarını toplayıp orta kısımda satarak kredi kasabilirsiniz. 5-2 haritasında hammadde satış fiyatı biraz daha yüksektir.

İyi forumlar.

DuoTırs bunu beğendi.
  6. DuoTırs

DuoTırs User

Oneriniz icin sagolun ama tek basima tallon kesince kastigim para otomatik satin alma ile notrlesiyor gibime geliyor :D tek care cubikon sanirim

7. Merhaba ,

Seviyeniz ve kullandığınız gemi yada gemiler nedir ? Ona göre farklı şeyler de önerilebilir.

İyi forumlar.

8. DuoTırs

DuoTırs User

15 seviyeyim bi hangarda goli var digerinde vega ama gerekirse leo da alirim. onerinizi bekliyorum

9. Merhabalar;

savaş için en ideal gemi bana göre goliatht dır.Duruma göre tasarımlarını kullanırsınız.Örn. vega ile savaşacaksanız venom giyersinizo ema attıktan sonra venomu açarsınız %80 ihtimalle kaçamaz :).

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.