Öneri Kasılma Tavsiyesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★★★DAЯҜ◕‿◕ҢЄЯǾ★★★ tarafından 6 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar oyunu uzun zamandır oynuyorum fakat pek kasılamadım, çarımın özellikleri şunlar:

Aegis Elite
    Aegis
    Venom
    Vengeance Lightining
    Sentinel
    Venom
    Citadel Veteran

7 LF-4, Full LF-3, Hız-Kalkan Full, Full İris, 2 Havoc
    Pet: 9 Level, Kami 3, Kombo Tamir 3, Toplayıcı ve Hammadde 3, 4 Tane 3.Seviye Radar.

Tavsiyelerinizi bekliyorum...

2. kambalia

kambalia User

Kardeş hemen hemen aynı özelliklere sahibiz. Nasıl kasılamadın anlamadım haftalık ortalama 100k üridium kasarsın bu ekipmanlarla.Sen miktar olarak ne kadar kasmak istiyorsun tam olarak açarmısın konuyu. Birde droid düzeni ve petin yz protokolü ne durumda.

3. imkanın varsa vip al çılgın cubileri kaçırma çok hızlı uri kasarsın kastıgın uriyi zeta ya bas havoc tamamla

4. WolfWar

WolfWar User

Şu pembe tallonları kesebilirsin güzel uri veriyorlar. Sonra da zeta yaparak önce havoclarını fullemeye başlamalısın :)

5. HΕLYUM

HΕLYUM Guest

Merhaba,

Sizin için önerim Kristallin, Kristallon NPC lerini kesmeniz. Sizin geminiz bu iş için gayet sağlam. :)

İyi Forumlar...

WolfWar bunu beğendi.
  6. tpkverduş

tpkverduş User

bence kutu topla elit yakmıyorsun cephane yakmıyorsun sadece haritada ışık gördünmü üstüne tıkla hem gg kasarsın hem uridium yaratık kesmek pek akıl işi değil yıllardır oyunda güncellenmeyen tek şey heralde yaratıkların verdiği uridiumdur.

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.