Kasılma yolları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Rylesss tarafından 12 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rylesss

Rylesss User

Herkese merhaba şuan oyuna yeni başladım ve sağdan soldan aldığım bilgiyle biseyler yaptım gemim vega 1 iris 2 flax pet aldım 2 lvl
    9 lvlim 10 lf3 2 bo2 var ben nasıl hızlı kasabilirim istediğim sey full lf3 full bo2 ve goliath gemi

Klan olur yada başka taktikler lütfen yardım edin teşekkürler

2. Global Amerika 1 de isen yardımcı olabilirim ;

Öbür türlü x-3 haritasında kasıl lenov elde edebilmeye çalış ve peti hızlı kasıp kamıkaze sahibi ol .

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Öncelik kredi kasarak açık arttırmadan irislerinizi tamamlama yoluna bakınız.

Petiniz sürekli açık dursun sizle bir level atlasın.

Yeni başlayanlar bölümündeki diğer açılmış konuları okumanızda fayda var.

Buradan klanlar bölümünde klan arama kriterlerine bakarak bir konu oluşturabilirsiniz.

Klana katılmak ve grupla kasılmak size daha kısa sürede gelişme imkanı tanır.

Arkadaşlarımızda fikirler vereceklerdir.

Bol şans ve keyifli forumlar.

4. sunlime

sunlime User

TR1 Eic isen görevlerde fln yardımcı olurum

5. Rylesss

Rylesss User

tr1 eicdeyim yardımcı olursan çok teşşekkür ederim bu gün bana bir iyiliğin dokunur yarın ben sana teşşekkürler

Oyun ismim : ◄Mr●Green●VV►►

6. sunlime

sunlime User

Yardıma ihtiyacın olduğunda bana ulaşırsın..
    C★___РUŅĨSĦΣЯ™___C★

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.