Destek Kasılma yolu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Stefan^^ tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Stefan^^

Stefan^^ User

arkadaşlar benim geminin özellikleri şöyle

seviye:14
    şeref:273.287

lf3:15 tane(mavi sıkıyorum goliyle)
    bo2:13 tane(2 eksiğim kaldı)
    droitler:2 iris 6 flax
    arge:3
    pet var 5. seviye

millet bir günde 50k uri kastım-1 günde 600k dan fazla şeref kastım felan diyor ama nasıl bu kadar çok kasabiliyorlar anlamıyorum bu şekilde fazla kasılmak için nasıl bir yol izlemem gerekir yardımcı olabilirseniz sevinirim

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Petinizi 8. seviye yaparak kamikaze3 alırsanız grup halinde cubi keserken kullanabilirsiniz.Bu sizin daha fazla uridium almanızı sağlar.

Ve onun yanında biriken kredilerle iris sayınızı arttırmalıaınız.

İyi forumlar

3. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Lenovla eski haritalarda x3,x4 daha seri bir şekilde urıdıum kasabilirsiniz.
    Skylabınızı geliştirerek Credinizi arttırabilirsiniz.
    Goli olarakta X 5 haritalasında kasılabilirsiniz.
    argenizi 24 yapın kalın sıkmaya bakın

24 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5 +

Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Iyi Forumlar​

4. O millet dediğinin yarısı viple kasıyor bunu yani pet 8seviye her patlamada 75K 75K giriyor çok seri kasılabiliyor.. Mesela bende vipken cok seri kasardım ama şimdi günde 1.500 uri falan ama boş boş geziyorum o halde 1.500 :D Zaten o 1.500lede korsan ganimeti çekiyorum belki venom gelir diye.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.