Destek kasılma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 11 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi özelikleri;
    goli
    15 adet bo2 ve gn7900
    18adet lf3 gerisi lf2 full irsis
    pet 10 lv
    tasarım yok %5 hasar vereni kullanıyorum
    Amaclarım;
    1:tasırım çıkarmam lazım kutundan nerde açıyım
    2:30lf olmak(önceliğim çünkü tallonu rahat kesmek istiyorum)
    3:25 arge olmak(kalıncı olacam 21 argede sonrası klakan ve can arge bölümüne kullanacam)
    Şimdilik bu kadar ama bunları yaptıkdan sonra daha büyük amaclar belirliyecem
    İstediğim öneriler;
    1: konfi lazım iyi vurumam lazım
    2:nerde kasılıyım lenova geçip x-4 demi gidiyim

2. Merhaba ,

1- Çok değişik haritalarda çıkabiliyor herkesin şanslı haritası farklıdır. :) Genelde PvP haritalarını söylüyorlar.
    2- Kredi biriktirip açık arttırmadan almaya çalışabilir yada 10.000 uridium kasıp LF-3 alabilirsiniz.
    3- 25 arge olmayı istiyorsanız kalın sıkmayı da bana kalırsa 24 arge ile yapın. 21 arge ile kalkan zayıf kalacaktır ama 24 arge ile yapınca kalkan gücünde artış olur.

1. Konfigürasyon :
    Gemi : full Lazer + 5 Hız + 10 Kalkan / Droid'ler : full Lazer ( Vuruş konfigürasyonu )

2. Konfigürasyon :
    Gemi : full Lazer + 15 Hız / Droid'ler : full Kalkan ( Hem Hız-Kaçış hem de Kalkan konfigürasyonu )

Hız jeneratörlerini Promerium ve Kalkan jeneratörlerini Seprom ile beslerseniz epey yararı olacaktır diye düşünüyorum.

Goliath ile üst haritalarda ( x-5 , x-6 , x-7 ) Leonov ile alt haritalarda ( x-3 ve x-4 ) kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Uzulme, al bi aegis rahatla. Her zaman dedigim gibi. Aegis candir. Hatta aegis kalkandir da. Aegis hem can hem kalkan. Al tallonu zorlanmadan kesersin bununla. konfi modumun dedigiyle aynisini yapiyorum zaten ben de onu da oneriyorum. lf3 tamamlamak icin bol bol tallon kes. 100 tallon kes bi 5 gun icinde. 40m ve 10k uri olacak. 15 m ye alirsin bi lf3. 3 tane lf3 alirsin boyle boyle ve geriye kalan uriyle de bi lf3 daha al. 5 gunde 4 lf3 azimsanacak bisey degil.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.