Kasılma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Komando484875 tarafından 2 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar.Benim 8 lf3 lazer 4 bo2 kalkan ve 4lwl pet 1 iris 7 flax var. goliahttım sizce pet toplama 2 lwl sizce Skylabdan credits biriktirerek lf3 mü alıyım yoksa irisimi alıyım. kutu topluyarakmı alsam açık artırmadan creditslemi?

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Önce lf3 lerini fulle veya 1 lf3 1 bo2 kalkan şeklinde al.Benim önerim eğer seviyen yetiyorsa yeni haritalarda cubi guruplarında kasılırsan daha hızlı kredi ve uridium birikir.Eğer öyle bir durumun yoksa leonov ile eski harilarda kasılabilirsin.Lf3 ve bo 2 lerini açık arttırmadan almanı öneririm.2. irisi uridium ile alabilirsin.Lf3 ve bo2 leri fulledikten sonra irisi de açık arttırmadan kredi ile alabilirsin...

Komando484875 bunu beğendi.
  3. Katlayici alip1 hafta boyunca kutu topla sonra diger 1 hafta tum gun cubide takil cubideki credilerle irisleri al. kutudaki urilerle 1bo2-2 lf3 seklinde al derim.

4. Kıta40

Kıta40 User

Ne lf3 bo2 uriyi harca nede irise. Urini crediyle alamayacagin seylere harca mesela gelistirme mesela arge mesela pet.. simdilik lf2 ve credilik kalkanlarla takil flax kullan yavas yavas alirsin ihaleden lf3 bo2 ve irisi. Beni dinle bu sistemle 1 ayda cok saglam gemi yaptim suan 7. Aydayim harika bir gemim var

Komando484875 bunu beğendi.
  5. Teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.