Kasılma

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ☆_БΞSƮЩΞSƮ_☆, Feb 28, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhabalar TR5 serverindeyim
    Seviyem 14
    Arkadaşlar 15lf3 4bo2 1 iris 7 flax 17k uri nerede kasılmamı önerirsiniz.
    Golim Vegam Leom ve hangarda boş yerim var.
    Creditim şuanda 3m arttırmada 17m ye bo2 aldım.
    Gemilerde creditli tasarımlardan var.
    Diroitlerde creditli tasarımlardan var.
    Nerde hangi gemiyle kasılmamı önerirsiniz.
    Uriyi neye harcıyayım.
    Teşekkürler

Şuanda lf4 günü anahtar alsam 250k urilik tasarım çıkarmı ?

Konunu başlığı yüzünden kilitlenmiştim özür dilerim modum.

2. Merhaba,

Tasarım çıkma olasılığı çok çok düşük olduğu için denemenizi önermem onun yerine önce lf3 ve b02 leri tamamlayıp bir yandan skylabınızı geliştiriniz ve sürekli promerium transferi yapınız.

Mümkün olduğunca çok görev yapınız önceki görevleri yaptıkça yüksek ödüllü görevler açılıyor.Geminizi biraz daha geliştirirseniz kristallon dönmeye başlayabilirsiniz, ama şu anda sizin yerinizde olsam elit hızları fulleyip promerium ile hız beslemesi yaparak kutu toplayıp uriudum kazanırım bunun için de haftalık 3.50 tl ye katlayıcı alıp 2 katı uridium çıkarabilirsiniz kutulardan.

İyi Forumlar

3. Peki elit hızları uriylemi aliyim ve nerede kasılmamı önerirsiniz.

6 Elit Hız Var

4. Hız jeneratörü ucuz olur açık arttırmadan alabilrisin.

Anahta konusuna gelirsek ben tasarımı genelde LF4 günü buldum iyi tasarım çıkıyorda kolay değil.

5. Merhaba,

Eğer pwp de ölmeden kasılabilecekseniz pwp de kutu toplayın olmazsa da herhangi haritada devam edin size şanslı gelen haritanızı bulana kadar devam edersiniz böyle mülteci misali.

Elit hız 2000 uri ama açık artırmada 5milyon credi lf3 10.000 uri ama artırmada 20 milyon.

Buradan mantık yürütürsek uri ile hız almanız daha mantıklı olacaktır.Credi ile de lf3 ve b02 tamamlarsınız.

İyi Forumlar

6. Aliens

Aliens User

Kutu açtığında bolca gelecek. Sakın uridium ile alma.

7. Tamam credit biriktirip alıyorum o halde şuanda kutudayım ama pek bir şansım yok.

8. bende tr5 te oynuyorum tek onerim kutu toplaman anda yıldızlar vb klanlar sana kasılırken rahat vermez mmo geçmen gerk orda oyuncu var az çok 8 irisli

9. Ben zaten mmo dayım sen ?

Uriyle ne aliyim ?

Last edited: Feb 28, 2016
  10. ben vrudayım savaş şirketi vru bence kutu toplamak için gereken protokl al yardım ediyim diycem ama savaş olan klanlar bizim klandan sanıp senide oynatmazlar :)

11. Uriyi harcadım anahtara yani bugün 19 20 kutu açmış oldum 1 lf3, 8 atlama kuponu, 1 tane 50 kamuflajlık cpu, 300 rsb, 6 günlük dosyası, 3 ema mayını, 2 ema, 150x4 lazer, 8 anti kalkan mayını, 3550 x3, 7250 x2, 249 plt 3030 roket, çıkan ggleri kullandım, 683 2021 roket iyimi bunlar. Benim istediğim goli tasarımı bo2 ve lf4 tü.

Petim yok yılmaz :)

12. şuan gemin çöpten farksız bu durumdan kurtulman için skylab fullemen gerekiyor Sırasıyla söylüyorum uygularsan senin yararına 1-Skylab Fullenecek 2-Hızlar Fullenip Katlayıcı Çekilecek 1-4 Haritasında özellikle üst kısımlarda çok çıkar aralıksız kutu toplayacaksın. 3-uridium 50 bin olduğunda pet alacaksın. 4-skylabın fullenene kadar kutudan çıkma ! 4-skylabdan her gün promeriumunu atıyorsun 3 bin her 70 milyonda irise basıyorsun. 5-peti aldıktan sonra kamikaze 3 alıyorsun kutudan çıkmadın nasılsa 100 bin civarı u ve 500 gg civarı kazancın durmalı. 6-Kulaklık alıyosun ts kuruyorsun arkadaş buluyorsun. 7- Vip çekiyorsun 1-3 gidiyorsun mmo oldugunu farzedersek 2 kişi tüm haritayı gezip çekiyosunuz kami atıyosunuz bu 1 8-1-7 gidiyosunuz TÜM TALLİNLERİ çekip kami atıyosunuz. 9- Gerisini öğreniceksin oraya kadar gelebilirsen

13. skylabı geliştirmenin mantığı ne yani gemi en fazla 3k promerium alıyo onuda üretebiliyorum :p

14. Skylab yeniler için azda olsa faydalı. Gelişmişler için hedefi büyük olan depodaki bütün promeriumu uri ile çekip yüksek miktarda kredi kasıyor. (Citadel + Vip)

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Skylabınızı geliştirdiğinizde,elde edeceğiniz madenleri;Hız,kalkan ve lazerlerinizin güçlendirilmesinde kullanabilirsiniz.

Ayrıca Argelerinizin dağıtımında Seprom gerekeceğinden,şimdiden Skylabınızı gelişitrmeye başlamalısınız.

Skylab hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

16. Skylabim şöyle

17. Merhaba ,

Skylab seviyelerinizi aşağıdaki şekilde ayarlayıp ondan sonra 1'er kademe olacak şekilde yükseltin.

Temel Modül > 12. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 11. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 10. seviye
    Prometid - Duranium > 9. seviye
    Promerium - Xeno modül > 8. seviye
    Seprom > 7. seviye

İyi forumlar.

18. Skylab dışında nereda kasılmamı önerirsiniz tallon dönebiliyorum ama uzun sürüyor ara sıra buga giriyor oradan beleş cre alıyorum 400k
    pallada adamlar var kapı yapamıyorum kutu sıkıcı . En son urilirli anahtar almıştım tekrardan biriktirdim 5k uri bana 1 haftalık katlayıcı kodu yollarmısınız emailime :D :D anca öle kasılırım kutuda yoksa 10 kutu aç 1 i uri çıksın diye dua et.

19. Merhaba ,

x-3 ve x-4 haritalarında Saimon , Mordon , Devolarium ve Sibelon gibi npc'lerle kasabilirsiniz. x-5 haritasında Lordakium , x-6 haritasında Kristallin , Boss Kristallin ve bir kaç kişi Cubikon imha edebilirsiniz. x-7 haritasında ise Kristallin ve Kristallon imha ederek kasabilirsiniz.

Bazı etkinlikler ve Twitch yayınında kod dağıtımı olabiliyor. :)

İyi forumlar.

20. tr5 de cubi gurubu yok varsada ben hiç göremedim ama kesmek isteyen varsa yazsın

Thread Status:
Not open for further replies.