Kasılma

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve AllFameX tarafından 1 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AllFameX

AllFameX User

Daha oyuna başlıyalı 1 hafta oldu elimde 5 tane lf3 var ve verilen görevleri çok zor yapıyorum nasıl kasılabilirim? ayrıca bi sorum daha olucak 6 tane droidim var ana gemiye lf3 takıp dirodlere sll 2 mi takmalıyım lf 2 mi?

Kolay Gelsin

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

X-4, X-3 haritalarında Mordon, Saimon keserek kasılmaya devam edin. Görevlerden asla şaşmayın. Açık arttırmadan İris droitlerinizi tamamlamaya çalışın. LF-3 lazerleri 150 hasara sahip, SLL II ise NPC'lere 145, diğer oyuncuları ise 90 hasara uğratmaktadır. Tavsiyem LF-3 lazerlerinizi droitlerinize takmanız ve ilerleyen zamanlarda açık artırma ile bu LF-3 lazerlerinizi fullemeniz yönündedir. Uridiumunuzu sadece Zeta kapısına harcayın. Bu galaksi kapısı sizin gelişmeniz adına en yararlı kapıdır.
    Daha önce farklı bir üyemiz için yazdığım mesajın sizin de işinize yarayacağın düşünerek aşağıya yazıyorum.
    İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. AllFameX

AllFameX User

Cevabınız için teşekkür ederim. Dediklerinizi uygulayacağım.

Konu Kilitlenebilir.

4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Rica ederim. Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.