Kasılmak için Ar-Ge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YamatoVardıBirZamanlar tarafından 3 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar arge vermeye başlıyacağımda yakın bi zamanda. Şimdi hedefim 24 arge kalın sıkmak şeklinde fakat 24arge olana kadar daha çok olduğu için , ben argeyi kasılmaya yönelik dizip sonra yeteri kadar gelişince sıfırlamayı düşünüyorum. Kasılmak için nasıl bir arge düzeni önerirsiniz?

2. argeyi 24 yaptıktan sonra yaratık argesini 5te5 yapabilirsin

3. SOULFLY

SOULFLY User

Merhabalar ,

Buradaki Konu size yardımcı olacaktır .

İyi forumlar

4. SİSTEM

SİSTEM User

Arge sıfırlamak ilk 2-3 de çok fazla zarar vermez fakat ilerleyen zamanlarda her sıfırlamada 2 kat uridium isteyeceğininden bence işinize yarayacak arge dizilimi değil size önerilen ilk dizilimi izleyerek vermek olacaktır bakınız kalın sıkmak sadece rakip oyunculara etkisi vardır npcler için kalın sıkmanın bir anlamı yok onlara vuruşunuz değişmeyecektir sadece yetenek ağacında npclere verilen hasarı arttırıcı arge verebilirsinizki buda şuan için çok gerekli değil alacağınız desteklerle bu arayı kapatabilirsiniz tabiki ben şundan yanayım ve her zaman yaptığım şudur ben oyunu ona göre değil kendi zevkime göre oynamaktayım ve hala aynıdır sizde isteğiniz doğrultusunda oynarsanız en azından zevk alır oyuna kendinizce yeni bir boyut kazandırı sıkılmazsınız iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.