Kasılmak için centurion?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve __DEMİRTAŞ__ tarafından 3 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. s.a arkadaşlar centurion tasarımı savaş gemisi olduğu acıklanmıştır peki kasılmak içinde sizce uygunmudur fikrinizi söylüyebilirmisiniz ?

2. uninstable

uninstable User

16 lazer 16 jeneratör ile iş görür ama tyrannos tasarımı varsa daha çok iş görür.

3. Cyborg daha iyi.

4. şuanda birşey yok bende birleştirmeden acmayı düşünüyorum

ona sabır lazım :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Haziran 2020
  5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle mesajınızı düzenledim, lütfen alt alta yazı yazmayınız forum kuralları gereğince yasaklanmıştır. Daha açık ve ilgi çekici olması için başlığınızı düzenledim.

Açıkçası o gemiyi kullanmak daha nasip olmadı :( Bu konu hakkında arkadaşlarımızdan gelecek yorumları beklemeniz daha yaralı olacaktır.

Kendi farklı bir önerime gelirsek, kasılmak ve savaş için şu anda venom gemisi yolda desem yeridir. Test sunucusunda gördüğümüz kadarıyla oyuna yeni bir lider gemi geliyor gibi gözükse de bunun düzenlemeleri yapılacaktır diye düşünmekteyim ama genede çok fazla avantaj kaybı vereceklerini düşünmüyorum. Oyuna yeni gelen etkinlik duyurusu forumda yapıldığı zaman, Modüllerine bakmanızı öneririm :)

İyi Forumlar.

6. ateistkeci

ateistkeci User

Şu anda kasılma için modülleri tamamlanmış bir Solace'den daha iyi bir gemi yok gerek yeteneği ile gerek modülleriyle son derece ideal