Kasilmak icin diroit dizilimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΜΞGДŦяФЙ∞ tarafından 5 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oncelikle merhaba

gemim dimisher full 5 seviye lf3 8 iris 30 arge vip arti full pet e sahibim yaratik keserek veya paladium toplayarak kasiliyorum simdilik pvp savaslariyla ilgilenmiyorum sizce hangi diroit dizilimini almaliyim hangisi daha verimli olur ve kasilmak icin baska tavsiyeleriniz var mi simdiden tesekkkur ederim

2. Öncelikle yaratık argesi dizmen güzel olur (%12 ek hasar).Oyunda olmazsa olmaz 3 uçuş düzenin olmalı onu belirteyim bu arada(Halka-Burgu-Kalp). Ben ilk kalp almıştım çünkü sağlam hissetmek istiyordum.Bilemiyorum diğer arkadaşlarımızın fikrini de almak lazım tabi ki

ΜΞGДŦяФЙ∞ bunu beğendi.
  3. coder545

coder545 User

agirlikli olarak paladaysan ve kesim yapiyorlarsa halka al caydirici olur, yenide canavar kesiyorsan burgu yada elmas al. burguda hizli kesersin ama kalkanin biter porta gidersin, elmasla dusman gelmezse durmadan kasilirsin

ΜΞGДŦяФЙ∞ bunu beğendi.
  4. Darion26

Darion26 User

Solace + Elmas ikilisini kullanabilirsin yenide kasılıyorsan. Ama ben hasarı seviyorum dersen ve Diminisherden çıkmayı düşünmüyorsan burgu al derim. :)

ΜΞGДŦяФЙ∞ bunu beğendi.
  5. Öncelikle halka alman başta saçma olur can degerin düşer eger ben genellikle yaratık kesecegim dersen burgu en iyisidir. Ama bunun yerine kalpde iyi olabilir. Ama canim o kadar azalmasin ve vurusumda olsun diyorsan kiskac tavsiyemdir

ΜΞGДŦяФЙ∞ bunu beğendi.
  6. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

Kardeşim etrafını droitlerle çevrele lazerler sana gelmesin.

7. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

Çok doğru dedin birader. Artı bir diyorum.

8. Mesaj kasmak için çok saçma bir yöntem Eğer bir Modumuz varsa bakabilir mi

ΜΞGДŦяФЙ∞ bunu beğendi.
  9. Cillos™

Cillos™ User

Dostum lf3leri yükselterek çok yanlış yapmışsın 30 argesin, geliştirmeye verdiğin uriyle kutu açsan kaç tane lf4 çıkartırdın. Öncelikle gelişimin açısından lf3leri yükseltmeye devam etme, urini zetaya bas bol bol zeta yap gelen anahtarlarla lf4lerini çıkartırsın.
    Droit düzeni olarak halka+burgu veya halka+elmas alıp diminisherin yeteneğiyle tek başına cubide kasılabilirsin

ΜΞGДŦяФЙ∞ bunu beğendi.
  10. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

Teşekkürler.

11. rose

rose User

kasılmak için burgu en iyisi
    Elmas için bi 300-400 k kalkan lazım oda bu seviyede iş görmez
    Lf4 lerini fullediğinde halka uçuş düzeniyle cubikonu tek başına kesebiliyorsun
    Ama senin seviyede burgu en iyi uçuş düzeni

ΜΞGДŦяФЙ∞ bunu beğendi.
  12. Cillos™

Cillos™ User

0 geliştirme 15 b02 ile kalkan argesi+ %25 destekle 300k yı geçiyor kalkan.
    droitleri de full silah doldursa goliyle 31 lf3 300k kalkan halka+elmasla rahat alır cubiyi. 30 argesi var gayet yüksek bir rakam.
    bu hesabımda uçuş düzeni olmadan x3+sab cubi alıyorum full lf3+b02

ΜΞGДŦяФЙ∞ bunu beğendi.
  13. Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim hızlıca cevapları vereyim ;

bu hesabımı yaklaşık 4 yıldır oynamıyorum bırakmıştım 4 yıl öncede xl lazer paketini parayla almıştım o pakette lf3 ler 5. seviye olarak geliyor yani ben geliştirmedim.

Elmas ve burgu arasında kaldım, burgu hasarı inanılmaz arttırıyor bu çok güzel ama elmasda her saniye kalkan yeniliyor aralıksız kasmayı sağlıyor buda çok güzel. Kalp düşünmüyorum dp yi ve kalkanı arttırmasının öyle aman aman bi avantajı olmaz benim için (kasılırken).

İki soru daha sormak istiyorum ;
    kapı ödüllerini 2 kat veren etkinlik en son ne zaman oldu ne sıklıkla oluyor yakınlarda gerçekleşirmi? çünkü Alfa beta gama ve zeta bitti bekletiyorum.
    Bide bu dükkan indirimi aynı şekilde en son ne zaman oldu ne sıklıkla oluyor ve yakınlarda olur mu ? (Diroid dizilimini almak için)

Cillos™ bunu beğendi.
  14. Cillos™

Cillos™ User

Genelde her pazar geliyor 2 kat kapı ödülü. Pazar günleri oyunun sayfasından galaksi kapılarına bakarsın yazar kapının üzerinde 'bugün ödüller 2 kat' diye.
    Dükkan indirimini ben de bekliyorum ne zaman gelir bilemiyorum belli olmuyor tarihi.

Eğer hem halka hem burgu alma imkanın varsa kesinlikle halka+burgu al. Sadece 1 tane alabiliyorsan elmas daha iyi. Halka+burguyla çok rahat alırsın cubiyi

ΜΞGДŦяФЙ∞ ve Darion26 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.