Kasılmak için gemi tavsiyesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve halilbnn tarafından 20 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. halilbnn

halilbnn User

1 Hafta içinde gemi alıcam en iyi hangi gemiyle kasılabilirim x1le 8k vuruyorum ama 7 pro lazer görevini daha yapmadım bide hemen ölüyorum

2. ateistkeci

ateistkeci User

Eğer Solace'nin +%15 NPC hasarı modülü varsa elinde kesinlikle Solace derim,

Ayrıca geminin durumunu, seviyeni, droidlerini de yazabilir misin?

.Paradoks. ve halilbnn bunu beğendi.
  3. halilbnn

halilbnn User

8 iris var 17 seviyeyim donmuş labirent etkinliginden yüzde 5 hasar modülü çıktı solace ve sentinentel için 3 pro 2 lf4 gerisi lf3 lazerlerim ama görevleri yapıyorum 10 pro lazer olucak

4. halilbnn

halilbnn User

bide burgu uçuş düzenim var

5. ateistkeci

ateistkeci User

Şu an ki durumunda kasılmak için Solace gayet ideal olacaktır(+%5 hasar modülü ve kendisini tamir yeteneği sayesinde bir nebze rahat olacaksındır) ama geminde Prometheus lazerinin dışında LF-4'te önemli ve bunun eksik olduğunu fark ettim. Gemi olarak Solace alabilir, ardından sürekli Pazar günleri Zeta kapısını yaparak yeşil ganimet anahtarı biriktirmeni, bu anahtarları da Zeus gününde açarak Apis ve Zeus parçaları biriktirmeni ve aynı zamanda LF-4'lerini de fullemeni ek olarak tavsiye ederim :)

Görevlerde de şu an 4. görevdesin sanırım arkadaş arama kısmından görevlerine yardım edecek insanları bularak Prometheus görevlerini çok hızlı bir şekilde tamamlayabilirsin, ayrıca eğer TR2-3 serverinde oynuyorsan benim arkadaş grubum ile beraber biz benim 10 görevimi 1 hafta gibi kısa bir sürede tamamlamıştık, eğer denk gelirsek sana seve seve yardım edeceğimden emin olabilirsin :)

.Paradoks., Minerva ve halilbnn bunu beğendi.
  6. halilbnn

halilbnn User

yardımcı oldugun için cok sagol 1.6 serverindeyim malesef kimseyi bulamadım ama tek yapıyorum bütün gün oyundayım denilebilir :D gemi olarakta solace alıyorum zaten bugünde şansıma yüzde 5 bonus çıkmıştı

7. ateistkeci

ateistkeci User

Oyunda sürekli sohbet kısmından şansını dene o zaman, ben sohbet kısmından rastgele denk gelip BL görevi yaptığım 2 kişiyle sıkı dostluk kurdum hala oyunda beraber takılırız :p

Sohbet kısmı kutsal bir yer :)

8. halilbnn

halilbnn User

Malesef 1 tane küfür ettim diye 1 ay ban yedim adminler kafalarına göre banlıyor oyunda fazla kişi olsa 1 ay atamaz oyuncu kalmaz şimdi keyfine göre banlıyor 50 kere ticket attım kaldırılmıcak diyorlar adminler çok acemi bu oyunda

9. ateistkeci

ateistkeci User

Küfürden dolayı ban atmaları gayet normal oyunda kurallarımız var sonuçta :p

.Paradoks. bunu beğendi.
  10. halilbnn

halilbnn User

sanki hayatında ilk defa küfür görmüş 1 ay banlıyor max 1 saat olması lazım oda max bide küfürü tam yazmamıştım bile kısaltma yapmıştım gelene geçene adminlikmi dagıtmışlr anlamadım

normal tabi her oyunda yiyoruz ban ama başka oyunda hile açtım diye 1 hafta bu oyunda 1 kere küfür ettik diye 1 ay ban yiyoruz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Aralık 2019
  11. Citadel ile dolaşın. Kalkan ve darbe puanı olarak zengin. Veteran ile %5 tecrübe ve şp var. Uğraştırırsınız sıkanları. Özellik ile hemen portala kaçarsın falan.

12. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Kasılma konusunda ateistkeci dediği yolu izleyebilirsin çok faydasını göreceksindir.Ben de sana prometheus konusunda nacizane bir görüşümü söyliyeyim.Diminisher gemisinin yeteneğinin süresinin kısa olması ile birlikte yaratıklara fazla vurarak birazda sabırla hızlıca prometheuslarını kasabilirsin ama tabiki grup önemli çok yardımı dokunacaktır. :)

İyi forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
  13. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Hiçbir görevli sizin demiş olduğunuz gibi 'keyfine göre' banlama gerçekleştirmez. Kurallar açık bir şekilde belirtilmiştir ve uymanız gerekmektedir.
    Görüşlerinizi belirtirken lütfen kullanmış olduğunuz üsluba dikkat ediniz. Yalnızca görevini yapan görevliler hakkında yapmış olduğunuz kural ihlali sonrası haklı bir şekilde gerçekleştirmiş oldukları işlemler sonrasında bu şekilde konuşmanız uygun değildir.

Konu altında diğer oyuncuların konuyla ilgili fikirlerini almaya devam edebilir ve dilediğiniz zaman da konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

StarShippain ve .Paradoks. bunu beğendi.
  14. halilbnn

halilbnn User

Ettigim laflar bence uslüpsuz degil 1 küfürede 1 ay ban atılmaz çok abartı lafımda zaten forum adminlerine degil chat adminlerine bende biliyorum küfür ettigimde cezası olucak ama 1 ay çok fazla sonuçta savaş oyunu adam 150k vuruyor ben o zamanlar 4k vuruyorum kasılmaya çalışıyorum geliyor öldürüyor sürekli insan sinirleniyor Keyfine göre banlıyor derkende kastettigim ban atmasına degil banın süresine. yardımcı oldugunuz için teşekkürler konuyu kilitleyebilirsin

Son düzenlenen: 21 Aralık 2019
  15. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

16. Ageis gemisi daha iyi sizin için :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.