Kasilmak için gol tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hüseyin3606 tarafından 2 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kasilmak için hangi tasarım

1. Sentinel

oy sayısı 3
    18,8%
  2. Solace

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Venom

oy sayısı 6
    37,5%
  4. Spectrum

oy sayısı 3
    18,8%
  5. Diminisher

oy sayısı 4
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar birkaç gün öncede aynı konuyu acmistim ama karar veremedim kredi ile tasarım almak istiyorum kasilmak ve kapı için ne önerirsiniz lf3 bo2 falan ful 6lf4 var
    2 havoc 1 Hercules 8 iris
    Güve elmas
    Kasilmak ve kapı için hangi tasarim alıyim arada ufak ws ler falanda atıyorum ??
    Arkadaslar cevap yazacak yokmu ??
    Kararlarınız benim için önemli.Sizce Sentinel iyi olurmu ??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Kasım 2015
  2. aries123

aries123 User

Diminisher sonuna kadar kasılmak icin en iyisi yanına birde burgu
    Hem en ucuza o gidiyo bak en son haftalıga 871m'ye gitmis

3. Açıkçası Sentinel iyi olur diye düşünüyorum Diminisher alırsam burgu şart mı çünkü o kadar URI kasıp alamam :) hem ws lerdede ise yariyormus Sentinel

4. Bence bu tasarımların hiç biri kasılmaya uygun değil. Eğer 20 dkda bir cubiye yetenek atıp kesersen venom iyi.

Goliden az vursada ben aegisi tercih ediyorum. Arkadaşlar kapıda can çekişirken ben dp basıyorum kendime :D

Golide ısrar ediyorsan dediğim gibi venom olabilir. Yetenek süreleri 1 dk olsa tercih yapılırdı elbet.

Ek: Kasılmak ve kapı yapmak için yorum yaptım.

5. Hmm Venom olabilir aslında ya şimdi kredimin boşuna da gitmesini istemiyorum :) aegis var zaten neyse bakalım başkaları ne dicek :) Teşekkürler

6. Darion26

Darion26 User

Diminisher kasılmak için iyi kalkan zayıflatmayı açtınmı boss tallon gibi npc lerin kalkanı eriyor :)
    Bide ws atıyorum demişsin ws de karşıdaki kalkan yüklemesi (Teknoloji fabrikası) yapmıyorsa özellik+burgu ile sentinel bile duramaz karşında :) Burgu olmasa bile kalkana vuracağın %50 atak yüksek bir miktar ki Sentinel alınan hasarı %30 düşürüyor.

7. Peki diminisherle kalkana verdiğin hasar hiç dokunmadan 400k verdiğin hasardan eşit veya daha fazla oluyor mu?

8. Siz böyle söyledik ce daha çok karışıyor kafam bi karar veremedim :)

9. Darion26

Darion26 User

Fazla veya az oluyo :)
    örn. Ben yeteneksiz 4k hasar veriyorum yetenek açınca 6k oluyo kalkana vurduğum. ama sen 7k hasar veriyon yeteneği açınca 10.500 oluyo yani kalkana verdiğin hasarı 1 dakika boyunca %50 arttırıyo
    Venom gibi yetenek hasar vermiyor. Diminisherde özelliği aç bekle olmaz sen vurursan yetenek işler :)

10. kasılmak için enforcer öneririm varsa hezarfende olur :) ekstradan tasarım almana gerek yok

11. Eskilerden kalma konumdan ne buldum :D

12. Hangisinde daha rahat kasilirim si
    Tasarım güzel ya birazda şekil olsun gemi :) Hezarfen alamam gb2 de oynuyorum orda satilmiyor du heralde :)

13. şekil için istiyosan diminisher ve sentinel in şekilleri genellikle daha cok begeniliyo

14. Hmm benimde Sentinel e karşı birseyim var hem şekli güzel hem ws lerde hem de kasilirken kullanılabilir galiba :)

15. kasmak için aegis iyidir , onun harici savaş filan için spectrum kullanabilirsiniz.

16. aries123

aries123 User

Sentinel vsde ise yarar kasılmakta ise yaramazmı dersende cekersin etrafına 2 uber lon o zaman is gorur
    Kısacası vs icin sentinel specteum kasılmak icin ise diminisher.

17. bence 250k urilik tasarımlar kasılmak için değil , ama siz sentinel güzel beğendim diyorsanız alın tabi. burda ne kadar şu iyidir bu iyidir desekte eğer bir gemi veya tasarım içinize sinmediyse veya tipini ,cismini beğenmiyorsanız :D verim alamazsınız(çünkü kullanmak istemezsiniz)

18. Teşekkürler Sentinel çünkü bnm ağır konfide 304.000 kalkan oluyor seprom beslemeli şekilde % 10 veriyor kaç oluyor bilmiyorum ama yetenek de 2 dakika sürüyordu galiba çok rahat cubi keserim bu şekilde yetenek bitince tallon keserim sizcede iyi fikir değilmi :) ? Ayrıca etkisi olurmu bilmiyorum 1 tanede herkul var

Cubide ve bos tallon lokum ve über görevleri için iyi olur diye düşünüyorum sentinel ama diminisher ihtiyacım olurmu bilmiyorum güve olduğu için :)

19. aries123

aries123 User

Guve sadece kapıda ve duamanda ise yarıyor yalnız. Diminisher candır kasılmak icin.
    Burguyu aldıgımdan beri gunde 50 den fazla cubi kesiyorum tek konfide.

20. Sen baya guclusun heralde ben zaten kesemem o kadar bi türlü de karsilasamadik :) Sentinel alsam 300 k kalkan 60k sab 12k sar2 var yetenek süresi de 2 dakika yetenek açsam cubi kessem sonra bitince dolana kadar tallon dolunca bida cubi dönsem iyi olmazmi :) ??

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.