Kasılmak için Hangi Gemiyi Kullanmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ebizmirli tarafından 3 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ebizmirli

Ebizmirli User

Merhabalar,
    3 lf4, Full LF3, full hız ve full elit kalkan var gemide,
    Pet 12 level, full modül,
    Venom, Diminisher, Solace, Spectrum, Sentinel, Tartarus, Aegis Elite, Citadel, Lightning ve Centaur var
    Burgu, Güve ve Kalp var
    Normalde şu anki toplama etkinliği sebebiyle venom kullanıyorum %5 vurduğu için, tallon falan kestiğim içinde özellik açıp canını düşürüp güve ile hemen öldürmeye uğraşıyorum ama bazen uzun sürmesi sebebiyle sıkılıyorum :D
    Sizce tasarım olarak hangi gemiyi kullanmalıyım hızlı boss falan kesmeme yardımcı olacak? Kasılmak için hangi gemiyi neden kullanıyorsunuz yani fikirlerinizi merak ediyorum.

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Aslında Seçiniz doğru ama Venom la bu işi daha iyi yaparsın Diminisher i dene derim özellik açın ca fazla vurur.

Bakalım Arkadaşların görüşün ne olacak.

Daha geniş Bilgi için Aşağıdaki linki inceleyiniz.

Gemiler Ve Gemi Tasarımları Hakkında Geniş Bilgi S.S.S

iyi forumlar.

3. Şimdi kasilmak için bence en iyi gemi lightning. Niye diye soracak olursan baskinlarda özelliği açıp hemen tuyuyorsun savaştan. Sonra dönüp devam kasilmaya. Ama 3 lf4 de şimşek iş yapmaz. En az 15-20 tane olması lazım. Benim tavsiyem diminisherla kasilman olur. Gerçekten işe yarar bir gemi. Özellikle uber tallon dönerken yeteneği çok işlevsel.

4. Ebizmirli

Ebizmirli User

Öncelikle
    Modum verdiğiniz sayfada hakkında geniş bilgi diyor ama ne yeteneklerle ilgili bir bilgi var, ne soğuma süreleri nede açıklamaları yazmıyor,
    Şimdi venomun tekillik soğuma süresiyle kalkan zayıflatmanın soğuma sürelerini ve etki sürelerini öğrenebilir miyim?

LF4 sayım henüz az ama soğuma süreleri benim için etkili düzenli kasılıyorum ve 2 tallon arasında sanmıyorum kalkan zayıflatma özelliğinin soğuyacağını

5. 2 tallon arasında çoğu geminin yeteneği sogumaz ki zaten . Bi tek aegis citadel falan onlarınki soğur.

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Yetenek süreleri ve soğuma süreleri.

[​IMG]Venom Tekilliği35 saniye120 Saniye

[​IMG]Kalkan Zayıflatması15 Saniye90 Saniye

İyi forumlar.

Ebizmirli bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.