Kasılmak İçin Tartarus Öneriniz?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♠ŚєβдŜŤįдЙ♠67 tarafından 24 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,

Venom kullanıcısıyım ve aklımda Tartarus gemisi var, almayı düşünüyorum ama %75 kasılan bir oyuncuyum. Gemimin özelliklerini aşağıda yazıyorum sizce Tartarus alsam bir venom gibi kasılabilir miyim? Genel olarak baskınlar da veya oyuncu kesmek için Tartarus ne kadar doğru bir gemi?

Ama en çok merak ettiği şuan ki gemi özelliklerimle Tartarusu alsam kasılabilir miyim?

LF4=11
    Arge=29
    Apsis=1
    Kalp,Burgu vs. diroit tasarımları var.

Geri kalanlardada İris,LF3 ve Kalkanlarım Full.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar.

2. İyi kullanırsan rütbeli gemileri bile kesebilirsin :) Güve şart ama

3. Peki kasılmak için tavsiyeniz nedir?

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bence tartarus genelde bir yandan kutu, paladium toplarken bir yandan yaratıklarla az da olsa kasılabilceğiniz bir gemi.

Yetenekleri ile işe yaradığını düşünüyorum. Ben kullanıyor ve beğeniyorum ancak kapılarda tercihim surgeon gemisi oluyor.

Normal haritalarda dolaşmak için tercih edilebilir.

İyi forumlar.

5. Sayın moderatörüm, Tartarus hızlı bir gemi. Gemimin hızı artıkca Petiminde kutu toplama hızı artıyor mu? Bilginiz var mı?

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Evet geminize göre hareket eder,hatta ağır konfigrasyonda petinde ağırlaştığını farketmişsinizdir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.