Öneri Kasılmak imkansız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve redbull321 tarafından 16 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. redbull321

redbull321 User

arkadaşlar 2012 de ben mevcut hesabımı açtım grafikler hoşuma gitmediği için oynanış tarzı hoş olmadığı için bıraktım şuanda 2 aydan uzun süredir sürekli aktifim ve inanılmaz zevk alıyorum farmlamak gelişmeye çalışmak çok çok güzel bir şey idi.
    Şimdi ben 2 aydır oynayan biriyim ve oyunda senelerdir oynayanlar var haliyle bu adam beni eziyo sorduğumda ise nasıl kasılabileceğimi pala yap diyolar zeta aç ordan gelişirsin diyolar herşey iyi hoş da 240k yediğim gemiler bana sıkarken nasıl pala yapabilirim sitem edincede oyunun kuralı diyolar oyunun amacı diyolar yahu sen beni sürekli kesersen ben o amaca nasıl ulaşırım oyunun amacına ulaşabilmem için beni kesmek yerine yardım etsen o amaca bende ulaşırım beraber keseriz birbirimizi vsler atarız eğleniriz daha güzel olmazmı ? Bıktırdınız oyundan 3 kişi getirdiğim oyunda tekrar tek kaldım sadece oyundan edindiğim bir kaç güzel insan var okadar onlarda sürekli aktif değiller.
    Neyse ben önerime geçmek istiyorum sayın modlarım adminlerim bakın bizim kasılabilceğimiz yer 5-3 haritası ise 5-3 de adam kesilmesini engelleyin 5-3 deki adam kesme görevlerini kaldırın gerekirse ordaki slotları güçlendirin ama pvp olmasın bir şekilde grupla palaya gidelim 3 5 kişi grup oluşturup pala kasarken bir generalin bizi duman etmesindense slotlarla mücadele etmeyi yeğlerim haritalar okey orda gelip kesiyolar ediyolar ona bişey diyemem her yeride engelleseniz oyunun amacı kalmaz ama en azından bizim gelişebilceğimiz sahaları bizim düzeyimizde yapın yada etkinlikleri bizim de yararlanabilceğimiz bi hale getirin yeni oyuncu artması için ufak tefek reklamlar yerine geniş çaplı hareket edin sayın artemis e sesleniyorum bir şekilde derdimizi birilerine iletin çok sıktı oyun biraz yeni oyuncu dostu için çabalayın

2. bunun ile ilgili konu açtım desteğinizi bekliyorum fikir havuzunda.