Kasılmak ve Kapı için

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 16 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. Başlık herşeyi anlatıyor. 25 arge 2 lf4 elmas-kalp uçuş düzenleri ve 2 havoc var.
    Şu anda 24lük kalın sıkma ve +1 arge ısı ayarcısı var. Sıfırlama 3800 uridium.
    Ben kasılmak için söyle bir arge düşündüm:
    Gemi gövdesi 2/2
    Mühendis 2/5
    Kalkan Enerjisi 5/5
    Kelle avcısı 2/2
    Gemi gövdesi || 3/3
    Roket Uzmanı 5/5
    Kalkan Sıklığı 5/5
    Uzaylı avcısı 4/5 (sürekli arge kasıp uzaylı avcısına vereceğim.)
    Ve en son ayarcı-kelle avcısı ||
    Ayriyetten bu arge diziliminde kapıları çok daha rahat geçeceğimi düşünüyorum.
    Sizce doğrumu yapıyorum ? Arge dizilimini pekte iyi yapmamış olabilirim kasılmak için arge dizilimi önerebilir misiniz?
    Alfa Beta Gamma kapılarını yapacağım. Birde ikinci sorum var:
    Alfa 25 Beta 13 Gamma 71 parça
    Gamma kaça açılır?
    3 kapı kaça açılır ?

Son düzenlenen: 17 Kasım 2014
  2. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Öncelikle uzun vadeli düşünmek lazım çünkü kasılmak veya kapı yapmak için arge sıfırlamaya gerek yok o gemiye en uygunu zeta yok x4 istiyorum diyorsan alpha beta gamma yapabilirsin tabi ama gamma biraz uğraştırır gerek zorluk gerek zaman bakımından bence hiç argeni bozma çünkü bazen adamlarla savaşman gerekecek ve bu argeyle adamlar havada alırlar seni bunuda söyleyim :)

3. Valla hiç adamlarla kapışmadığım için ve uzun vadeli kullanmak için sıfırlamayı düşündüm. Hatta belki o kadar uzun vadeli olabilir ki bu sistemin üstüne kalın sıkabilirim :)

4. Yanıltma manevrası benim bildiğim yaratıklara işliyor.

Onun yerine lazerin isabet oranını artıran argeye basman daha iyi olur...

5. argeyi düzelttim şu anda kalın da sıkmak pek fazla görünmüyor

6. Kalın değil lazerin isabetini artıran argeyi diyorum :D

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kapi demek seref rutbe demek oncelikte o olmali ,bence yaratiklara daha cok vurmak ve daha cok seref almak.uzayli avcisi ve acimasiz 1-2 favorim....yarasa ucus duzenide % 8 tp veriyor...zaten kalın skana kadar bascaklariniz belli ilersi icin kapiysa niyet dediklerimi gozden gecirin derim...

8. bence iç savaş varsa kalın sık derim.zeta yapı hem havoc hem arge yap derim uzaylı avcısına verme roket uzmanı 5-5 yap hem efek açık açılıyo hemde yüzde 20 daha fazla hasar verio kasılırken roket en iyi arkadaşındır :)

9. MaXiMuS

MaXiMuS User

argeni uzaylı avcısına ver kelle avcısı2 görsellikten başka birşeye yaramaz

10. kardeş öyle diyosunda iç savaş varsa uzaylı avcısı ne işe yarıcak ?

11. MaXiMuS

MaXiMuS User

gemisi zayıfsa iç savaşa girmesin. zaman kaybından başka birşey olmaz

12. kardeş bence kesin iç savaş vardır .Böyle gemilere düsmanlık açan çok oluyo

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.