kasılmalik arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dark_Fate tarafından 24 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dark_Fate

Dark_Fate User

sa arkadaslar bi kac sorum olcak telefondan konu aciyorum hatalar icin ozur dilerim. 1- 19 argeyim kasilmalik arge dagilimim nasil olsun ben uzay avcisi 5 seklinde yaptim. 2- gemimde burgu duzeni var kasilmak icin baska alimi. 3- pet almami onerirmisiniz bana gereksiz geliyor. 4- tallonda mi kasim yoksa leoyla 2-3 2-4 demi kasim. cevaplari maddeler halinde verirseniz iyi olur tesekkur ederim.

2. 1- argeni 24 argeli kalın sıkma Argesi yapmanı tavsiye ederim
    2-kasılmak için en iyi düzen elmastır bana göre eğer aegisin varsa çok daha iyi kasılırsın yoksa almanı tavsiye ederim
    3-pet alacaksan vipsiz olmaz eğer vip alabiliyor san sana kami 3 tavsiye ederim kapı açmak için pala topluyorsan pet sana çok yardımcı olacaktır hammade toplama 3 ile
    4- cubi grubu kurabilirsiniz 3.4 kişi veya elmas aegis ve kami 3 ile seri şekilde x-5 haritasında kasılabilirsin ( sibelonitler 1 tane kamikaze 3 atsan patlar lordakium kesmeside kolay seri kasılabilirsin)

3. Dark_Fate

Dark_Fate User

tesekkur ederim ama 24 arge kalin sikma adam kesmede ise yariyor npc lerde bi fark gostermez uzaylu avcusini 5 yaptigimizda npclere % 12 vurus farki verir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.