Kasılmam için bilgi verir misiniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Azeall tarafından 8 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Azeall

Azeall User

Merhaba arkadaşlar size birazcık gemimi tanıtacağım neler yapmam konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
    Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın pek bilmiyorum.

Gemi:
    16lv Goliath
    3 iris 4 flax
    26 lf3 gerisi lf2
    10 tane elit kalkan
    hızlar full elit

Skylab: full 20 lv.

9 arge var 21 arge düzenine göre gidiyorum

geliştirmelere pek dokunmadım 2- tane 2lv lf3 var :)

kapıları daha hiç açmadım
    Alpha 28/34
    Beta 34/48
    Gamma 38/82

8lv petim var hammadde toplayıcı , kutu toplayıcı ve tamir modülü var bir de radar var hepsi 1 lv

30m cri var uri yok denecek kadar az

Gemi bu haldeyken ne yapmalıyım sizce ilk önce neleri fullemeliyim ve neye yönelmeliyim. ilgilenirseniz mutlu olurum.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyuncu arkadaşlarımızdan fikir almak istediğiniz konuları Yeni Başlıyanlar bölümüne açarsanız daha faydalı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

3. Tallon-Lordakium keserek gelen credilerle irislerini fulle sonra hem uriyle hem crediyle lf3 ve bo2 al bence bu şekilde kısa zamanda geminin içini fulleyebilirsin

4. senberk99

senberk99 User

Öncelikle 100-150k uri biriktirin.Katlayıcı ile kutu toplayarak veya cubi ile.Sonrasında pete gerekli 3 level mdülleri alın(hammaddeci oto toplayıcı ve kamikaze ) sonra ise pallaya gidip toplayın alpha beta gamma 3lüsünü 1 kez yaptıktan sonra zetaya başlayabilirsiniz.Gelen günlük doysalarıyla argenizi arttırsınız+anahtarlarla belki bir iki şey bulursunuz+UCB gelecektir+Havoc

5. Azeall

Azeall User

Açılmış bir konuyu yeni başlayanlar bölümüne alabilir miyim ?

Bu arada arkadaşlar hala tavsiyelerinizi bekliyorum.

İyi geceler

6. Merhaba ,

Siz taşıma işlemi yapamazsınız fakat eğer gözümüzden kaçmış bir konu ise oraya yazarak taşınmasını isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Azeall

Azeall User

Şu an bu konu taşınmış durumda mı anlamadım pek:( doğru yere taşınmasını isterim tabi :)

8. Merhaba ,

Eğer bu konudan bahsediyorsanız doğru yerde. :) Oyun içinde taktik yada gelişim ile ilgili konular bu bölüme açılması gerekiyor. :)

İyi forumlar.

9. Azeall

Azeall User

sıkıntı yok o zaman :) iyi geceler hayırlı ramazanlar

10. Merhaba ,

Şu an bir sıkıntı yok. :) Teşekkürler size de hayırlı ramazanlar. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.