Kasılmam İçin Taktik :))

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆DƐMßΛ☆ßΛ☆ tarafından 25 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşşlar Geminin durumu 5 lf 4 8 iris pet var vıpım kamikaze 3 seviye 3seviye kutu toplama var arkadaslar gemıyle npc keserek mı kasılım yoksa argeyi kutu argesi dizip katlayıcı cekip 10 kurtarma 2 radar alıp kutumu toplayam gunde en fazla 5 saat oynarım hangı taktıgı uygulamayayım İyi Forumlar :)

2. vip bitene kadar uridu kas vip biitnce çek katlaycıyı gunde 5 saat toplasan 7.5 =35k uri gunluk toplarsın zorlarsan 50 k uri
    7.35 = 245k uridum haftalık
    7.50= 350k uridum haftalık

senin oyun sürene kalmış
    ben genlikle sınavalrdan sonra katlaycı çekiyorum .

3. Merhaba ,

Oynadığınız server'ın durumuna bağlı olarak değişebilir. Tabi ki sizin oyun tarzı ya da tercihlerinize göre değişebilir. NPC imha edip görev yaparakta kasabilirsiniz. İmkan varsa kapı yaparakta kasılabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Sınavlardan sonra katlayıcı cekıyorum dıyorsun kac saat oynuyorsun ve ne kadar urı kasıyorsun :))) bide tahminen gg sayısını da sölermisin iyi forumlar :))

5. okuldan çıkıyom gece 1 e kadar kutu toplayıp muhabet ediyorum ortalma 400 gg saat başı 7k uri
    arge 22 9 mal protokl 2 radar kutucuları kesiom bide tartarusla

6. argeni nasıl dizdin yazabilirmisin özel değilse :))

7. kutu argesi

8. 22 ile kutu argesi tam olarak dizemessin :)

9. oldugu kadar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.