kasılmam için..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeadMauz tarafından 4 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeadMauz

DeadMauz User

Merhaba,

tr3 serverinde oynuyorum.
    Gemim goliath. 15 lf3 , 0 bo2 , 3 irisim. 5 arge ve 15 levelim.
    şuan 15m kredi ve 20k uri bulunmakta. bir petim var 7 level.
    bugün hiç kredi kasmadım fakat 4-2 de kutu toplayarak 10k uri kastım.normalde en az 20m kredi kasarım. sizce yine kutu mu toplamalıyım yoksa tallon mu kesmeliyim? cubi fazla olmuyor oldukça katılıyorum zaten.

başka npc öneriniz varsa söyleyin lütfen.

2. Merhaba ,

Şu an için B0-2 almaya çalışmanız iyi olacaktır. Fırsat buldukça arge'ye yönelebilirsiniz. Haftanın 6 günü kredi kasabilir 1 gün açık arttırmaya girebilirsiniz. Bence 1 tane kristallon kesene kadar 10 tane kristallin kesmeniz daha iyi olabilir diye düşünüyorum. :)

İyi forumlar.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kasılma sisteminiz güzel ancak bo2 eksiğiniz kötü olmuş.Kısa süre içinde bo2 lerinizi 15 e tamamlamalısınız.

Ardından biriktirdiğiniz crediler ile irise teklif verebilirsiniz.

İyi forumlar

4. DeadMauz

DeadMauz User

b02 alana kadar b01 mi a03 mü kullanmalıyım? şuan a03 var ve tallonlarda zorlanıyorum.
    10 tane tallin ne bakımdan daha iyi?

elimde biraz kredi olduğunda üstüne klandan para alarak irise basıyorum. 5 argemi 7 mi yapayım b02 sayımımı artırmalıyım?

5. TurcoReino

TurcoReino User

Kesinlikle BO2 alman lazım çok geç kalmışssın.Gelen kredileri biriktir,açık artırmadan bo2 al.10k uriyi kısa sürede kasarım diyorsan uriyle de alabilirsin.

6. Merhaba,

Kesinlikle bo2lerinizi tamamlamanız lazım

İyi Forumlar.

7. Unspoken

Unspoken User

Kardeşim bnde tr3 teyim 3 iris 15lvl 15lf3. Aynıyız yani.
    ben gemiye bir haftalk katlayıcı aldım çektim vegayı günde 50k uri kasıyorum.. Pvp de toplama yap çek kamuflajı. Gg yi 3er 3er veriyo. Cephane de kasarsın günlük dosyası da kasılıyo. Ben uriyi biriktirip % 25 indirm çekmeyi planlıyorum. Haftalk katlayıcı ve haftalk indirim 7 tl yapıyor sadece. Eğer telden alırsan 9 tl. Hiç bişey deil. Faydası olacağını düşünüyorum bence bu yolu da düşün. Şirketin eıc ise birlkte de kasılabiliriz

8. DeadMauz

DeadMauz User

evet eicdeyim. şuan premium um var o yüzden sürekli kasılmaya bakıyorum 1 ay içinde iyi bir kredi kasarsam irislerimi fullerim diye düşündüm. kullanıcı adım ÐΣΛÐΜΛЦ5 eklersen kasılabiliriz ama chatban var başka yerlerden konuşuruz

9. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

Bence de BO2 lerinizi tamamlayarak kalkanınızı arttırırsanız daha rahat ve kolay kasılabilirsiniz.

İyi Forumlar.

10. Unspoken

Unspoken User

zaten bendede chat açlmıyo ekliyorum ozaman ben seni

11. DeadMauz

DeadMauz User

ekle bir şekilde konuşuruz istersen.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.