Destek KASILMAMA TAKTİK VERİN.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve вὄʝᾄᾗqłἔṩvἔἔ tarafından 31 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Argeler Doğrumu ?

1. Doğru

oy sayısı 4
    100,0%
  2. Yanlış

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    • S.a arkadaşlar ben nerde ve nasıl kasılacağımı bilmiyorum.
    • 11 Levelim.
    • Gemim ve gemimin özellikleri;
    • Leonov (Önce Goliath Vardı.)
    • -6 Lf3
    • -Hellstorm Launcher 2
    • - Konfi 1 2 G3N-7900 hız jenerator, 2 BO2, 2 BO1 Konfi 2 4 G3N-7900 hız jenerator, 2 BO2
    • Diroitler ve özellikleri;
    • 7 Flax
    • İçlerinde Lf2 2 konfidede
    • 2 arge var 2'sinide gemi gövdesine verdim.
    • INT1'deyim.
    • Adım ★☆вὄʝᾄᾗqłἔṩvἔἔ☆★
    • Arkadaşlar lütfen nasıl ve nerde kasılacağımı söyleyin.
    • Ve nasıl Daha Çok Uridium ile Credits Kasabileceğimi söylermisiniz :D

Son düzenlenen: 31 Ocak 2015
  1. -Keskin-

-Keskin- User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

2. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba,

X-4 haritasın da kasılmanız sizin için daha iyi olur çünkü geminizin özelliği de geçerli olur geminizi biraz daha geliştirirseniz X-5 haritası da olabilir.

İyi Forumlar

3. ZİFİRİ şimdi 8 flax oldu flaxlarım full uri ile lf3 leri fulleyip goli alacağım ve aldığım zaman x-5 x-7 gibi haritalara gideceğim.

4. exarasus1

exarasus1 User

x-3 x-4 te uri yapmaya bak 12-13 lf3 yapmadan da goliye geçme kardeşim çok zorlanırsın kolay gelsin

5. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba,

LF3 lerinizi 15 yapmadan x-7 haritasına girmeyiniz bence goliathı aldıktan sonra x-5 haritasında rahatlıkla kasılabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.