Kasilmiyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Solo_Gezer tarafından 4 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Level atlayinca hergangi hediye verilsinmi?

1. evet

oy sayısı 11
    91,7%
  2. hayir

oy sayısı 1
    8,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Solo_Gezer

Solo_Gezer User

Merhaba

bence level atlayinca bir seyler vermeli millet artik kasilmiyor yani level atlamanin manasi yok 17 levelim haritalari actim artik kasilmaya ihtiyac duymuyorum bosu-bosuna duruyor oylece tp eger her level atlayinca birseyler verirse millet kasilir oyundada adam olur...hic olmazsa 17 lvlden sonra hergangi hediye verilsin her level atladiginda

Son düzenlenen: 4 May 2016
    0BLIVI0N bunu beğendi.
  2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzundaki Konulara Anket eklemelisiniz.

Aksi Taktirde Mesajınız Kaldırılacaktır.

Anket ekleme Bilmiyorsanız Yardım Talebinde bulununuz.

iyi forumlar.

3. SOULFLY

SOULFLY User

Merhabalar ,

Nasıl hediyeler istiyorsunuz , beklentiniz nedir biraz daha detay belirtmelisiniz

4. Solo_Gezer

Solo_Gezer User

Merhaba simdi havoc hercules falan soyleyip abartmiycam))) ama onu darkorbit ekibi belirler artik mesela atiyorum 1 lf4 ve ya kutu anahtarlari, arge icin dosya ve s. en azindan hediye verilsin hic olmazsa 17 lvlden sonra bos bosuna kasiliyoruz

5. Merhaba ,

Bölümde daha önceden açılmış seviyelere göre çeşitli ödüller verilmesi yönünde fikir konusu mevcut. Bölüm içinde arama yaparsanız bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.