Kasım ayı etkinliği

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve zıyakıng tarafından 16 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zıyakıng

zıyakıng User

Merhaba bu ay etkinlik ne olucak veya hedefler ne zaman gelicek ?

2. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

selam kardeş açmış olduğun konunun isminde kelime hatası var onu düzelt istersen ayrıca etkinlik bu hafta sonuna kadar belli olur etkinliklerin daha sık aralıklarla olması lazım çok ara oluyor adminlerin sesimizi duyması dileğiyle saygılar

3. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Konu başlığınız yeniden düzenlenmiştir.

Etkinlik geldiği zaman duyuru yapılacaktır. Takipte kalınız.

Aslında 1 ay içerisinde toplam 3 etkinlik olmaktadır: Chromin, Agatus ve Savaş Bileti Anahtarı. Aradaki boşlukların amacı ise oyuncuların bu süre zarfında dinlenmesi, gemisindeki eksikleri tamamlaması, görevlerini yapması ve olağan akışında oynamasını sağlamaktır. Bu yüzden etkinliklerin daha hızlı yapılması şu süreçte pek mümkün gözükmüyor. :)

İyi Uçuşlar!

4. titans___

titans___ User

ara verilmesi gerek , yine de sonra ki etkinlik de görevlerde 25 ebedi kapı gibi anahtar veren görevler yapmak için ebediye giremiyorum ben, hani mindlar tapulu belli klanlar dışında yaklaşılmyor neticede savaş oyunu , nvokeler zaten botlar sayesine yapamıyorum açıkçası arada yakalarsam mind dan ödül alabiliyorum bende böyle durum açıkcası daha 11 ebedi kapı açabilcem etkinlik de mind daha boş olabiliyor belli de olmuyor malesef.

5. sadece 3 etkinlik tek mi var darkorbitte 10 dan fazla etkinlik var

6. tryhardD

tryhardD User

Ara verilmesi etkinlikler arasında iyi olsa da keşke bu süreyi oyunda ayyuka çıkmış sorunları çözmek için kullansalar...

7. Mineral

Mineral User

Sorunlar en kısa zamanda çözülecektir.Lütfen sabırlı olunuz.Bugün olmazsa yarın,yarında olmazsa diğer günü bekleyiniz.:D

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  8. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

full gemilere agatus gibi etkinlk lere ihtiyaç olmadığı için çkendi açımdan yazmıştım admin yinede teşekürler geri mesajınız için saygılar

YARGU bunu beğendi.
  9. Etkinliğin ne zaman geleceği belli olmadı mı ? Gecikti bu ay

10. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Kasım ayında:
    Şükran Günü Mini etkinliği,
    Prometheus Etkinliği düzenlenmiş olup; savaş bileti içeriğine sahip bir etkinlik aktifleştirilmemiştir. Konunuzun ay sonucunda çözüme kavuşması sebebi ile kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.