KASIYOR!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Modumuz gerekli bilgi verildiğine göre kapatmış konuyu.

Yahu oyun kasıyor diyorum gerekli bilgi vermeden konuyu kilitliyorsunuz.

Ne yani sizin sorumluluğunuz değil mi bu?!

2. Merhaba ,

Açıklık getirmek gerekirse ilk olarak alternatif çözüm önerilerini yazarız. Bunlarda etki etmediyse kendimiz kontrol ederiz ve genel bir sorun olduğu açıkça belli olursa bunu gerekli yere iletiriz. En kısa zamanda müdahale ederler. Eğer ortada genel bir sorun yoksa her bir şikayeti genel bir sorun var diye iletirsek aşırı bir şekilde zaman kaybı ve yoğunluk olur.

Bu nedenle sizlerde biraz sakin olmaya çalışınız.

Dün önerdiklerimiz çözüm olmadı mı ?

İyi forumlar.

3. Altına yazdım modum olmadı diye.

Hayır internet fiber felan olmasa bilgisayar kötü olmasa anlarımda değil ki.

Sırf bunun için chromu tekrar yükledim. Gereksiz ne varsa sildim kapattım bilgisayardan dns falan hepsini yaptım ama yok :p

Çözümü olsa yapcam çözüm yok

4. Merhaba ,

Peki hiç Yandex tarayıcını denediniz mi ? Ben oyunu Yandex tarayıcısı ile oynuyorum ve genel olarak pek sıkıntı yaşamadım.

İyi forumlar.

5. Denedim tabii hatta en hızlı tarayıcı Maxthon Cloud'u bile denedim ama yok ekranda hiç oyuncu felan yok chat kapalı en düşük seviye ama fps 35

6. Bir ay önce 45 50 lerde seyrediyordu ama.

Yani bu ekran boşken felan olan fps bir de en düşük ayar siz düşünün yani...

Umarım Bigpoint bu sorunu çözer özellikle gece çok kasıyor. Bunu sadece ben de demiyorum üstelik.

7. CaneR_BeY

CaneR_BeY User

Evet oyun çok kasıyor canı sıkılan tr6 daki eıc arkadaşımız :D ben _-=€®Ġ€И_-_ĠЏŁЏ§Џ=-_ ..... Tamam bilgisayarım 7 senelik kasabilir fakat oyunu bilgisayara indirmeli yapsak çok daha iyi verim alıcağımızı düşünüyorum bununla ilgili fikir havuzunda bir konu vardı o ne oldu MOD larım

8. O imkansız çünkü oyunun özelliği browser olması. Ancak hızlandırıcı programlar olabilir mesela razer şirketiyle anlaşma yapılabilir.

9. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu ile ilgili gerekli bilgi verilmiş kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.