Kasma donmaya bakın

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Allergichen tarafından 26 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ben oyunu bu şekilde oynuyorum sizde de oluyor mu ?

2. Tata

Tata User

malesefki bendede aynı o şekilde

3. smoonrise

smoonrise User

Yanlış görmediysem zaten 3d ayarlarında oynuyorsun ve yinede kasma donma çok yüksek , istemci genel olarak sorunlu ve getirdiklerinden beri hiçbir düzeltme olmadı bu konuda eğer istersen tarayıcıdan girişi deneyebilirsin y.tubedan bakıp Maxthon üzerinden girişi izleyip uygulayabilirsin , tarayıcıda aynısını yaparsa ya donanım yetersiz yada internetin kötü , eğer wireles ile bağlanıyorsan eternet kablosu ile bağlanmaya çalış birde çerez v.s silme işlemi uygula bunlarda yardımcı olabilir düzelmesine ve dirver güncellemesi kontrol edebilirsin .

4. İnternetim 250Mbit Fiber 5 Ghz ya bu sorun yıllardır var, yıllardır bunu supporta bildiririm ama onlar sorunu çözmek adına hydra çıkarıp tek konfi takılın dediler. Maxthton yapmayı da başaramadım, youtube'daki linkler virüs içeriyor bilgisayar indirmeye izin vermiyor.

5. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Sorun videosu iletilmiştir. Geliştirici ekip tarafından cevap geldiğinde dönülecektir.

Allergichen ve Tata bunu beğendi.
  6. smoonrise

smoonrise User

Çok karışık indir yükle gibi yöntemleri bende zaten güvenli bulmuyorum , kendi sitesinden üstten download - sonra alt solda Maxthon history versions kısmından Maxthon5 versiyonu indir yükle ( güncellemesi gelse bile güncelleyip yükseltme verisyonu ) ve Maxthon5 oyuna uygun hale getirme videosundaki tek adımı yapıp deneyebilirsin , zaten bir metini kendi içindeki kısıma kopyala yapıştır yöntemi ile gayet güvenli ve karışık olmayan bir yöntemi var .

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download (İçerisindekileri Sil)

Arama kısmına '' çalıştır '' yaz enter .(İçerisindekileri Sil )
    - %temp%
    - temp
    - Prefetch
    - Recent

Arama kısmına '' cmd '' yaz enter .
    - ipconfig /release
    - ipconfig /renew
    - ipconfig /showclassid
    - ipconfig /setclassid
    - ipconfig /displaydns
    - ipconfig /flushdns

Bunlarıda uygulayabilirsin ama cmd komutları için fazla bilgin yoksa onun içinde video bakıp izleyip yapmanı öneririm , eğer tarayıcıdan girişi uygularsan birde flashplayer ayarları googleden bulup Global Storage Settings panel den depolamayı sınırsıza ayarla yani en sona çek ve her çerez temizlemede bunu tekrarlaman lazım hatta tarayıcıyıda gizli mod olarak açıp sadece oyun için kullan , benim aklıma gelenler bunlar şuan hala sorun devam eder bu kadar kötü olursa geriye driverlar bios güncellemesi veya modem kalitesi kalıyor varsa tanıdık v.s geçici denemekiçin modem ödünç alıp test edebilirsin birden fazla seçenek ve ihtimal yazdım deneme yanılma ile çözemen gerekiyor maalesef .

7. byeno7

byeno7 User

mesele tarayıcı değil güvenli flash player indirmek adobenin sitesinde malesef yok o yüzden bu lanet clinte katlanıyorum. Aslında kimse para yatırmasa bu oyuna elleri mecbur düzeltmeye ama para yatıran "botcu" kitle var onların sıkıntısı olmadığı için yönetim de bizi sallamıyor

8. smoonrise

smoonrise User

Açıkcası bu istemci diye adlandırılan bana göre her yeri sorunlu giriş yöntemini çok kısa süre denedim ve bir daha kullanmadım , elimde görece güçlü bir sistem var orbit için ise bence çok üst seviye kalan bir sistemim var 16 gm ram R5 3600 Rx 5700 ön tarafı mesh kasa ve psu 650 wat kablo ile bağlanıyorum ve 100 mgbit kablonet internet ( kablo netin ping ve modem kalitesinden şikayetçiyim sözlemesi gelince direk iptal edip 1 sene başka sağlayıcı ile test edicem bekliyorum ) şimdi bunlara göre yine sorun çile sıkıntı çekiyorum , tarayıcıda sorun yok mu yine var lag geçikme minik minik kasmalar v.s portal donması zor atlayış ve atlayış sonrası zor açılması haritanın ve mesafelerin doğru çıkmaması gibi ama çok zorlandığı yerde tıpkı şuan aktif olan etkinlik gibi olunca 3d geçiyorum bir nebze oynanır halde oluyor en azından arkadaşın videosundakinden çok daha iyi şartlarda oynuyorum tarayıcı ile ...

Maxthon5 ile girişi hem kullanma hem tavsiye etme sebebim sağdan soldan veya birilerinden indirme yapılmıyor olması flashplayer dahil , tarayıcıyı iindirdikten sonra bir metini kendi içine ekleyip kullanıyorsun , çok emin değilim ama tarayıcı işlemler sırasında flashplayer ya aktif etmeyi soruyor yada indirmeyi tam teknik bilgim yok konuda ama birilerinin attıığı link zip klasör vsden değil işlemi çok daha güvenli zaten üstte bir bilgi satırı olarak çıkıyor çıkış giriş sonrası aktif oluyor flashplayer bilgim bu şekilde umarım doğru anladım doğru aktardım sana :)

Allergichen bunu beğendi.
  9. Dediklerini yaptım, pc veya internet kaynaklı olmadığına çok eminim çünkü başka oyuncularda da aynı donma sorunu var ve bu yıllardır böyle. Maxhton yükledim şimdilik çok iyi gidiyor İsyanda istemciye baya bi fark atıyor, yardım için teşekkür ediyorum kralsın :)

smoonrise bunu beğendi.
  10. Düzeltme: Sorun devam ediyor ya. Düşmanla savaşmaya başlayıp konfi değiştirdiğim an yine donuyor oyun :(

11. merhabalar oyun uygulaması kullanırken sayfa donuyor ve düzelmiuor mecbur kapatmak zorunda kalıyorum tekrar actıgımda sorun aynı surekli oyun kitleniyor bukonuda sizden yardım istiyorum ne yapmam gerekiyor ne yaptıysam duzelmedi
    şuan da internet tarayıcıdan oynaya biliyorum mecburen bu şekilde oyun oynamanda sorun oluyormu cesazı falan varmı