Kasma Şekli Önerin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve atacan_1999_atacan tarafından 27 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 23LF3 14B02 1iris 6flax var full lf3 yani nerde para kasabilirim seri bi şekilde yardım

2. senberk99

senberk99 User

şu an için bence cubi paritlerine katılabilirsiinz veya kristallon kesip pet alıp çöpünü toplııyp ticaret modülü 3 ile hammaddeleri satabilirsiniz...

3. Ben yıllardır oynamıyorum az daha açık olabilirsen pet tam olarak ne yapıyor ve ticaret modülü ne oluyor anlatırmısın

4. Merhaba ,

İlk olarak x-3 ve x-4 haritalarında görev yaparak yada seri NPC keserek kasabilirsiniz. Eğer üst haritalara gitmeniz çok sorun olmayacaksa ve yapabilirseniz x-5 , x-6 ve x-7 haritalarında Kristallin , Kristallon ve bir kaç kişi Cubikon imha ederek kasabilirsiniz.

P.E.T. Kullanım Kılavuzu

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

Pet sizin en onemli yardimciniz o da bir gemi gibi sizle geliyor ve bazi modulleri var alinca kullanisli oluyor ayrica petiniz de level atlayabiliyor
    Ticaret modulu hammaddelerinizi hangara gitmeden satmanizi saglar.Ayni zamanda ek olarak credi de getirir.Kisaca pet 12-13 levelden sonra alinmasi gerekiyor

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yeni haritalarda Kristallon çok iyi kredi vermektedir.Cubi kesen gruplara katılırsanız oradada kredi kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.