Kasma sorunu ve kapılarda takılıp donma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -_DARKREAD_- tarafından 3 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Kasma Sorunlarına Dur Denilmeli mi ?

1. Evet

oy sayısı 11
    100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın darkOrbit yönetimi support a da bildirdiğim halde üzülerek söylüyorum ki oyunda bitmek bilmeyen bir kasma sorunu var sistemi ne kadar iyi internet hızı ne kadar yüksek olsada insanların oyunu kasmakta buna bir çözüm bulunması lazım dün açtıgım beta kapısında tallonlarda sırf kasma sorunu yüzünden patladım uridyum harcayarak kapı açıyoruz bişiler yapıyoruz ama ödülü kapısız kalmak mı bugünde aynı şekilde kapıya girdim ve yaratıklardan kaçarken patladım benim karım ney bundan benim gibi kaç insan var yada lütfen yardım ediniz şu Kasma sorununa bir çözüm bulunuz...

Teşekkür ederim İyi görevler.

Son düzenlenen: 3 Şubat 2016
  2. Kasma sorunu tamamen senden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kasma olayı bilgisayarın oyunu kaldıramaması ve takılması anlamına gelir.

Eğer oyunu akıcı oynayabiliyor ama npcler uzakta olsa bile sana sıkabiliyorsa bu tamamen Dark Orbit kaynaklı sorundur malesef ki suçu üstlenmiyorlar. (TR1 içinde telafi bekliyorum ama almanların umurunda değil)

Şimdi oyun almanya kaynaklı olduğu için onlarda iyi görünüyor bizde bozuk oluyor.

3. Bazı Şeyleri Düzeltmek Lazım Hocam senin Şu Pet Yakıt Olayı Bana Çok Mantıklı Geldi Onuda Belirteyim Dün Okuduğumda

4. Mantıklı çok fikir varda gerçekleşmiyor. Tek sebebi para para para ve yine para. Zaten para hırsı batırdı oyunu.

5. Böyle Giderse Olan Oyuncularda Kaybolucak Da Para Kurtarmıcak.

6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

Büyük Yazmak Bağırmak anlamına geldiği için Forumdaki Arkadaşlara saygılı olmalıyız.

Gereken Düzenlemeyi yapınız.

iyi forumlar.

7. Modum Gerekli Düzenleme Olmuşmu ?

8. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Başlık büyük yazılmış Onun düzenlemesini yaparsanız Memnun oluruz.

iyi forumlar.

9. Modum Düzelttim Onaylarsanız Sevinirim Konuyuda Kontrol Etmenizi İsterim

10. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Duyarlılığınıza Teşekkür ederiz.

Ayrıca Konunuzu Güncelleme ve Fikir Havuzuna Taşıyorum

iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Şubat 2016
  11. Konunun tam bir fikir olduğunu sanmam :)

12. DraydiBoy

DraydiBoy User

Özet: Bunları yap daha az kasma sorunu yaşa.

Kasma olayı senden alakalı diye tahmin ediyorum bende bir iki tane çözüm yolu söyleyeceğim denersen faydası olur
    1-eğer masa üstü kullanıyorsan bilgisayarı kasayı tamamen aç yan tarafları acık olsun bi içerideki sıcak havanın olmamasını sağlayacaktır.
    2- kasma sorunlarının geçmesi için görev yöneticisinde ki gereksiz programları kapatman gerek bunun için birkaç program var internette fakat hepsi iyi değil seçmece olması gerek
    3- oyun ekranı dışında başka hiç bir şey olmasın tarayıcının yan sekmelerin de
    4- oyun içinde "F" harfine basarak sol üst köşede FPS kısmından bakıp örnek veriyorum 30 ise bu 20 düşmeye başlayınca bilgisayarı komple kapatıp bir 5 dk bekledikten sonra tekrar gir

5-buda diz üştü için önerim aklın varsa diz üstünde oynama diz üstü bilgisayarlar oyun oynamak için üretilmemiştir oyun içinde buradan -1 yiyorsun zaten neyse diz üstünde masaya direk koyma soğutucun varsa onu kullan eğer yoksa Leptopun üstüne masadan 3-4 cm yüksekte tutacak bir kitap koy ingilizce dersi görüyorsanız hem çalışma kitabi hemde ders kitabını üstüne koyarsan iyi olur ben öyle yapıyordum :D

bu dediklerimi uygularsan emin ol daha az Kasma sorunu yaşarsın.

13. Öncelikle Bilgisayar Bölümü Mezunu Birisi Olarak Rivayetlere Çok takılmamanı tavsiye Ederim Senin Görev Yöneticisinde Açık Dediğin Uygulamalarını Ben Bilgisayar Komut Yöneticisi Cmd Den Kapatıyorum sistemin Direk sonlandırması Demek Oluyor İnce Düşüncen İçin Teşekkür Ederim Fakat Rivayi Fikirlerde Bulunmuşsun Dostum :)

14. GREED

GREED User

Beta tallonlarda lagdan ölmek nedir bilir misinz ? ben bilirim :( +1

15. DraydiBoy

DraydiBoy User

yok ben karşımdakini bilgisayardan fazla anlamayan biri olarak gördüm ondan söyledim (cmd falan bahsediyorum sakın yanlış anlama) o zaman biliyorsan oyunla alakalı bir problemin olmadığını biliyorsundur herhalde konun bence kilitletmelisin bu kasma sorunları işlemcinin yorulmasıyla alakalı tabi ki sende farkında olmalısın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.